Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Numirea lui Rangnick a fost ciudată!" Cum văd jucătorii situația în care se află Manchester United

Bianca Dumitru

Publicat 24/02/2022 la 12:29 GMT+2

Numirea lui Ralf Rangnick la Manchester United în locul lui Ole Gunnar Solskjaer nu a fost privită cu ochi buni de unii dintre jucătorii de pe Old Trafford. Fred a vorbit în presa din Brazilia despre antrenorul de 63 de ani, spunând că sosirea lui la echipă a fost puțin ciudată.

Ralf Rangnick și Fred (Manchester United)

Credit imagine: Getty Images

Înlocuirea lui Ole Gunnar Solskjaer cu Ralf Rangnick nu le-a picat tocmai bine unora dintre fotbaliștii de la Manchester United. Cristiano Ronaldo este unul dintre cei care și-au exprimat părerea că Rangnick nu are capacitatea de a conduce echipa și că este departe de a avea controlul pe Old Trafford.
Numirea germanului de 63 de ani a fost comentată recent și de Fred. Mijlocașul a declarat pentru presa din Brazilia că sosirea lui Rangnick a provocat o oarecare incertitudine în cadrul clubului, caracterizând aducerea tehnicianul drept "puțin ciudată".
"A fost puțin ciudat. Știu că în fotbal este important să obținem rezultate bune cât mai curând, dar este important și să avem un plan pe termen lung. Cred că este puțin rău pentru noi să nu avem unul. În momentul de față este vorba doar despre obiective pe termen scurt. Nu știm cum va fi după sfârșitul acestui sezon", a spus Fred pentru TNT Sports Brasil, citat de Mundo Deportivo.
Ralf Rangnick a semnat cu Manchester United la începutul lunii decembrie 2021, urmând a fi antrenor interimar până la sfârșitul sezonului. Ulterior, fostul tehnician de la Schalke și RB Leipzig va prelua un post de consultant în cadrul clubului pentru încă doi ani.
Citește și:

Ce a spus Rangnick după meciul dintre Atletico și Manchester United

Manchester United a remizat miercuri seară, scor 1-1, pe terenul celor de la Atletico Madrid, golul egalizator fiind marcat în minutul 80 de Elanga. După meci, Ralf Rangnick a declarat ce le-a transmis jucătorilor săi după primele 45 de minute de joc și a vorbit despre cum a arătat echipa sa în a doua parte a meciului.
"La pauză le-am spus că nu este suficient. Că trebuia să dăm mai mult. Nu este o problemă de plan de joc sau de tactică. Este doar o chestiune de încredere. A fost departe de a fi suficient. Este Liga Campionilor. Trebuie să răspunzi la ceea ce e nevoie la momentul respectiv, iar noi am făcut asta abia din minutul 60. Am jucat așa cum mi-am dorit doar în ultimele 30 de minute", a declarat Rangnick la finalul jocului de pe stadionul Wanda Metropolitano.
Comentând evoluția playmaker-ului, Bruno Fernandes, antrenorul lui Manchester United a spus: "Știm cu toții ce jucător fantastic este cu mingea la picior, însă a comis câteva greșeli și a pierdut câteva minute în prima repriză, de aceea jocul nu a fost deloc echilibrat."
Returul dintre Manchester United și Atletico Madrid este programat în Anglia, pe 15 martie, de la ora 22:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo