Primul meci oficial al lui Nuno Espirito Santo pe banca lui Spurs, va fi împotriva celor de la Manchester City, în prima etapă a noului sezon din Premier League.
Chiar dacă "cetățenii" au un palmares favorabil în fața celor de la Spurs, Nuno Espirito Santo conduce în fața lui Pep Guardiola. Cei doi antrenori s-au confruntat de șapte ori până acum, iar Nuno este neînvins în patru dintre confruntări. Fiind unul dintre puținii antrenori care au un palmares favorabil în fața lui Guardiola.
Însă în ultimele două întâlniri, tehnicianul lui City l-a învins pe Nuno Espirito Santo, când acesta s-a aflat la cârma celor de la Wolves.
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 19 ORE
Brendan Rodgers, Jose Mourinho, Thomas Tuchel, Jurgen Klopp și Ole Gunnar Solskjaer sunt singurii antrenori care s-au întâlnit de cel puțin 7 ori cu Guardiola și au obținut rezultate favorabile lor.
Palmaresul lui Nuno ar putea fi considerat și mai impresionant, având în vedere că el a condus Wolves, în timp ce antrenorii ceilalți s-au aflat la echipe precum Liverpool, Chelsea, Manchester United sau Real Madrid.

Tottenham - Manchester City, în direct pe Eurosport 1

Manchester City a început prost noul sezon fotbalistic, după ce au pierdut Supercupa Angliei, fiind învinși de Leicester. Jack Grealish, unul dintre cele mai sonore transferuri în această perioadă de mercato, a debutat împotriva celor de la Leicester, însă nu a impresionat.
Viitorul lui Harry Kane este încă incert, chiar dacă a revenit la antrenamentele lui Spurs. Manchester City forțează în continuare transferul atacantului englez și au făcut o ultimă ofertă de 150 de milioane de euro.
În acest context, nu se știe dacă Kane va evolua împotriva "cetățenilor". De Bruyne și Foden sunt în continuare accidentați.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png
Liga
Primul antrenor care îi întoarce spatele Barcelonei: "E amuzant pentru voi, nu și pentru mine"
ACUM O ZI
Liga
"Ce Barcelona e asta?". Koeman, AMR 3 zile! Spaniolii anunță că soarta olandezului e pecetluită
IERI LA 09:57