Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

O legendă a lui Liverpool nu e impresionată de venirea lui Rangnick la United: "O să fie o pensie frumoasă pentru el"

Alex Masgras

Publicat 30/11/2021 la 13:13 GMT+2

Ralf Rangnick este noul antrenor interimar al lui Manchester United, dar Graeme Souness, fostul mare jucător al lui Liverpool, nu este deloc impresionat de tehnicianul german.

Ralf Rangnick

Credit imagine: AFP

Manchester United a oficializat ieri numirea lui Ralf Rangnick pe banca "diavolilor", antrenorul de 63 de ani urmând să conducă echipa până la finalul sezonului, atunci când conducerea de pe Old Trafford speră să numească un nou antrenor principal.
După ce mai multe nume importante din Premier League, precum Jurgen Klopp sau Thomas Tuchel, au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Rangnick, Graeme Souness, fostul mare jucător al lui Liverpool, este primul nume important care nu este impresionat de german.
"Acesta este al treilea antrenor interimar de când Fergie a plecat. Nu înțeleg. CV-ul lui Rangnick nu te face să spui 'wow'. Nu a avut foarte mult succes, cred că a câștigat un singur trofeu. Dacă talentul său o să apară, rămâne de văzut. Să te duci la un club de fotbal și să dezvolți structura clubului, să îmbunătățești lucrurile într-o perioadă de la 5 la 10 ani.
Graeme Souness
Dar nu de asta are nevoie Manchester United în acest moment. Ei au nevoie de ceva acum, de cineva care să aibă un impact imediat. Ei au un grup sănătos de jucători și, fără îndoială, Ole nu a reușit să scoată tot ce este mai bun din acești jucători.
Pentru asta ești judecat. Te duci la un club de fotbal, scoți tot ce e mai bun din jucătorii pe care îi ai la dispoziție, iar dacă stai destul timp, îți poți aduce jucătorii cu care să îți faci treaba. În acest moment, jucătorii lui Manchester United sunt sub nivelul așteptărilor", a spus Souness pentru talkSPORT.

Graeme Souness nu înțelege numirea lui Rangnick la Manchester United

Fostul căpitan al lui Liverpool nu poate înțelege numirea lui Ralf Rangnick, scoțianul nefiind convins că un astfel de antrenor, care nu a avut niciodată contact cu Premier League, poate avea rezultate pe termen scurt.
"Acest antrenor nou, care nu a fost niciodată în Premier League, e capabil să facă ceva? Nu prea cred. Nu înțeleg numirea lui în niciun fel. Dacă te gândești la o restructurare de 5 sau 10 ani, atunci ar fi ok. Dar el vine pentru 6 luni, apoi va avea un rol de consultant la echipă.
O să fie o pensie frumoasă pentru el. La 63 de ani, e un loc de muncă grozav dacă îl obții. Dar tot nu înțeleg numirea lui", a mai declarat Souness.
Următoarea partidă a lui Manchester United este joi seară, atunci când o va întâlni pe teren propriu pe Arsenal. Cel mai probabil, Michael Carrick se va afla pe banca lui United și joi seară, deoarece antrenorul german nu a rezolvat toate problemele cu viza. Ieri, clubul a anunțat atunci când Rangnick a fost numit oficial că Michael Carrick va conduce echipa până în momentul în care germanul își va rezolva toate problemele.
Manchester United-Arsenal va fi joi seară, de la ora 22:15, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League, etapa 14
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo