Manchester United și Borussia Dortmund s-au arătat interesate în ultima vreme de transferul lui Karim Adeyemi, aceștia din urmă considerându-l înlocuitorul perfect pentru Erling Haaland.
Erik ten Hag, care o va prelua pe United din sezonul următor, vrea să facă schimbări importante în echipa de pe Old Trafford, dorindu-și printre altele un atacant. Potrivit jurnalistului Patrick Berger, șefii englezilor ar fi încercat să-l deturneze pe Adeyemi din drumul spre Dortmund, propunându-i un salariu de aproape 180.000 de euro pe săptămână.
Cei de la Daily Mail au anunțat, însă, că oferta lui Manchester United a fost refuzată de către tânărul fotbalist german, care și-ar fi dorit întotdeauna să ajungă pe Signal Iduna Park.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47
În aceste condiții, este așteptat ca transferul lui Karim Adeyemi la Borussia Dortmund să fie finalizat în următoarele săptămâni, germanii oferindu-i un contract valabil până în 2027.
Citește și:

Adeyemi, alesul Borussiei Dortmund pentru a-l înlocui pe Haaland

Borussia Dortmund și-a reiterat interesul pentru atacantul german Karim Adeyemi (Salzburg), conform directorului executiv Hans-Joachim Watzke, care însă nu mai dorește o clauză eliberatorie ca în situația norvegianului Erling Haaland.
Adeyemi este ales pentru a-l înlocui pe starul Haaland, care aproape sigur va pleca în vară prin activarea unei clauze eliberatorii de 75 milioane euro: "Dacă el vine, noi vom încerca să nu includem o clauză eliberatorie", a declarat Watzke la un post german de radio. Adeyemi, 20 ani, cu trei selecții pentru Mannschaft, a disputat 40 de meciuri și a marcat 21 de goluri în toate competițiile din acest sezon pentru Red Bull Salzburg, campioana Austriei.
Dortmund a ajuns la un acord financiar cu Salzburg și îi oferă lui Adeyemi un contract pe cinci ani, dar oficialul german susține că nu există presiune în definitivarea transferului: "Jucătorul a dat mai multe semnale că vrea să se alăture lui Dortmund. Trebuie să facem cumva."
Watzke a refuzat să dezvăluie dacă jucători ca Marco Reus, căpitanul echipei, și fundașul Mats Hummels vor primi prelungiri de contract după 2023, când ambii vor avea 34 de ani: "Vom vedea, nu putem face predicții. Vom purta discuții în sezonul viitor. Dar ambii jucători au multe merite avem 100% încredere în ei."
Premier League
Haaland a declanșat nebunia pe piața sponsorizărilor! Suma amețitoare cu care e ademenit norvegianul
15/05/2022 LA 11:22
Premier League
Haaland costa doar 60.000 de £, dar un club din Premier League l-a refuzat dintr-un motiv uluitor
15/05/2022 LA 09:50