Ralph Hasenhuttl, antrenorul lui Southampton, a confirmat plecarea iminentă a lui Vestergaard. În ciuda faptului că "sfinţii" au solicitat iniţial 18 milioane de lire sterline pentru fundaşul central de 29 de ani, clubul de pe Coasta de Sud ar fi acceptat doar 15 milioane de lire sterline din partea "vulpilor", potrivit Sbnation.com.
Vestergaard, care a venit la Southampton în iulie 2018 de la Monchengladbach, îşi va petrece următoarele 3 sezoane la Leicester.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 3 ORE

Vestergaard a impresionat la Euro 2020

Hasenhuttl, antrenorul lui Southampton, a confirmat plecarea fundaşului central danez: "El va face vizita medicală, iar dacă totul este în regulă, atunci el va semna cu Leicester. Va juca acolo, iar noi va trebui acum să-l înlocuim, pe asta ne vom baza în viitor", a spus tehnicianul la conferinţa de presă dinaintea primului meci din noul sezon de Premier League, împotriva lui Everton.

ETalks | Lucian Sănmărtean a prefațat noul sezon din Premier League

Tehnicianul lui Leicester, Brendan Rodgers, a fost forţat să solicite aducerea unui fundaş central, după ce Wesley Fofana a suferit o accidentare gravă într-un amical împotriva lui Villarreal.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199142.png
Chiar şi aşa, "vulpile" s-au interesat de fundaş încă din ianuarie 2020, însă abia în această vară au reuşit să-l transfere, ţinând cont că el mai avea doar un an de contract cu Southampton.
A fost un sezon extrem de reuşit pentru Vestergaard, fiind un om de bază în echipa lui Hasenhuttl. Internaţionalul danez a avut parte de evoluţii extrem de apreciate la Euro 2020, contribuind la calificarea naţionalei în semifinalele competiţiei, acolo unde a cedat în faţa Angliei.
El a evoluat în fiecare meci de la acest turneu final, fiind un jucător extrem de important în angrenajul naţionalei lui Hjulmand. Ţinând cont că Southampton va încasa 15 milioane de lire sterline, Hasenhuttl a declarat că va căuta un înlocuitor pentru danez: "Am o echipă foarte bună, am jucători de viitor. Mai este o singură poziţie unde suferim, ţinând cont că l-am pierdut pe Jannik", a încheiat tehnicianul.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM 4 ORE
Premier League
Care transfer a fost cel mai inspirat? Analiza vedetelor Jota, Sancho, Grealish și Lukaku
ACUM 6 ORE