Astfel, mijlocaşul de 31 de ani a pus capăt speculaţiilor legate de viitorul său, semnând o nouă înţelegere pe 4 ani. Henderson devine astfel cel mai recent jucător care alege să rămână pe Anfield.
Mijlocaşul a sosit la Liverpool în 2011 de la Sunderland. Actuala înţelegere între club şi jucător urma să expire la sfârşitul sezonului viitor, iar discuţiile iniţiale legate de prelungirea contractului intraseră în impas, din cauza faptului că internaţionalul englez nu era mulţumit de termenii înţelegerii.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Henderson la Liverpool până în 2025

Deşi iniţial s-a vehiculat faptul că mijlocaşul va pleca de la Liverpool, iar echipe precum Atletico Madrid sau PSG s-au arătat interesate de serviciile jucătorului, acesta a decis să continue pe Anfield.
Negocierile privind viitorul căpitanului au fost accelerate odată cu revenirea lui Henderson din vacanţă după Campionatul European.
În ciuda vârstei sale, el este văzut ca un jucător-cheie în echipa lui Jurgen Klopp în următorii ani, iar influenţa sa în afara terenului este, de asemenea, esenţială.
Mijlocaşul a oferit şi primele declaraţii după semnarea noului contract, pe site-ul oficial al lui Liverpool: "Sunt, evident, foarte onorat şi mândru să continui călătoria pe care am început-o deja aici. Este minunat să semnez în cele din urmă și să măpot concentra pe viitor. Sunt într-o situație diferită, atât ca jucător, cât și ca persoană, față de momentul în care am venit aici prima dată. Am învățat multe și am crescut foarte mult de-a lungul timpului și trebuie să mulțumesc multor persoane pentru asta. Am iubit fiecare minut petrecut aici, și chiar când privesc în spate spre momentele mai dificile, tot mă bucuram de faptul că fac parte din acest club de fotbal. Continuarea acestei călătorii este incredibilă atât pentru mine, cât și pentru familia mea și sper că fanii și clubul simt la fel", a declarat Henderson.
"Cormoranii" negociază în prezent cu vedeta din atac, Mohamed Salah, pentru un nou acord, egipteanul intrând în ultimii 2 ani de contract.
Potrivit goal.com, discuțiile inițiale au fost "pozitive" și există optimism în legătură cu faptul că Salah va rămâne, la fel ca Henderson, până în 2025 cu un acord care l-ar transforma în cel mai bine plătit jucător din istoria lui Liverpool.
Atacanţii Sadio Mane și Roberto Firmino sunt, de asemenea, în ultimii doi ani de contract, la fel ca mijlocașii Alex Oxlade-Chamberlain și Naby Keita. Cu toate acestea, nu au apărut informaţii referitoare la discuţii legate de viitorul lor.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47