Virgil Van Dijk va fi jucătorul lui Liverpool până în 2025! Astăzi, cormoranii au anunțat că au ajuns la o înțelegere cu fundașul olandez care a venit pe Anfield în ianuarie 2018.
Cumpărat cu 75 de milioane de lire sterline de la Southampton, Van Dijk s-a impus rapid în echipa lui Jurgen Klopp, devenind stâlpul de susținere al echipei de pe Anfield. Ajuns la 30 de ani, Van Dijk a ratat cea mai mare parte a sezonului trecut, din cauza accidentării suferite din derby-ul cu Everton în luna octombrie 2020.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199160.png
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
ACUM 5 ORE

Van Dijk a revenit pe teren după o pauză de nouă luni

ETalks | Lucian Sănmărtean a prefațat noul sezon din Premier League

Revenit pe teren în această vară, Van Dijk este considerat unul dintre transferurile verii la Liverpool, asta după ce cormoranii s-au aflat în dificultate în sezonul trecut din cauza absenței olandezului.
"Este ceva de care sunt foarte mândru, la fel și soția și copiii mei. Toată munca pe care am depus-o în acest timp continuă și sunt nerăbdător să văd ce ne rezervă viitorul la Liverpool. Din prima zi când am venit la club am simțit multă apreciere din partea fanilor, a colegilor și a staffului și m-au făcut să mă simt un membru important al acestui club. Sunt fericit și mândru", a spus Virgil Van Dijk după ce a semnat prelungirea contractului cu Liverpool, potrivit site-ului clubului.
În 130 de partide la Liverpool, Van Dijk a marcat 13 goluri și a fost unul dintre oamenii decisivi ai cormoranilor în cucerirea titlului din Premier League în sezonul 2019/20 sau a trofeului UEFA Champions League în 2019.
Olandezul în vârstă de 30 de ani a vorbit și despre revenirea pe teren după o pauză de nouă luni: "Mă simt bine. Evident, erau meciuri amicale, dar acolo îți intri în formă, îți iei reperele. Mă simt pregătit pentru meciul din acest weekend, să vedem ce va decide antrenorul. Va fi o atmosferă total diferită pentru mine. Vom lupta pentru cele trei puncte și sperăm să facem un rezultat pozitiv", a mai spus Virgil Van Dijk.
Olandezul poate reveni într-un meci oficial sâmbătă seară, atunci când Liverpool se va deplasa pe terenul nou-promovatei Norwich. Meciul se va disputa la ora 19:30 și va fi în direct pe Eurosport 1.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Premier League
Un meci al lui Arsenal din Premier League, anchetat! Suma uriașă care s-a pariat pe un avertisment
ACUM 6 ORE
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
ACUM 11 ORE