Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#OleOut Ronaldo, între favoriții caselor de pariuri pentru a-l înlocui pe Solskjaer

Ion Alexandru

Actualizat 07/11/2021 la 09:17 GMT+2

Foștii mari jucători ai lui Manchester United sunt șocați de starea în care a ajuns echipa sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer. Roy Keane a reacționat dur după înfrângerea cu rivala din oraș Manchester City, iar lui Gary Neville nu-i vine să creadă cât de slab joacă United.

Ole Gunnar Solskjaer (L) and Cristiano Ronaldo (R)

Credit imagine: Getty Images

0-5 cu Liverpool și 0-2 cu Manchester City. Acestea sunt ultimele 2 meciuri jucate pe teren propriu de către Manchester United. Presiunea crește pe Old Trafford pentru Solskjaer. Managerul norvegian nu a adus niciun trofeu în cei aproape 3 ani la club și jocul echipei este din ce în ce mai slab. Toate acestea în condițiile în care Manchester United a făcut investiții masive în ultimii ani. Jucătorii transferați pe 500 de milioane de euro nu reușesc să creeze o echipă, iar fanii cer ca Solskjaer să fie demis.
picture

United - City 0-2! Rezumatul și analiza meciului: Guardiola, mat la Solskjaer

"Presiunea crește, dar nu cred că Solskjaer va fi demis. Are nevoie de o echipă fră complexe și de curaj pentru a scoate rezultate bune. La finalul sezonului trecut când Manchester United a terminat pe locul 2 și după o vară cu transferuri bune am crezut că Solskjaer va putea să conducă acest club către glorie. Manchester United nu a fost pregătită de o astfel de cădere. Acum două săptămâni, Conte era disponibil, dar nu cred că ester potrivit pentru ce își dorește Manchester United" a spus Gary Neville pentru SkySports.
picture

"Teatrul Coșmarurilor" lui Solkjaer. Rezumatul partidei United - Liverpool 0-5

Manchester United este la 9 puncte de liderul din Premier League Chelsea, dar nu aceasta este marea problemă. Toată nemulțumirea fanilor vine de la faptul că echipa nu joacă la nivelul obișnuit pe Old Trafford. Victoria cu 3-0 în fața unui Tottenham cu multe probleme a liniștit apele, dar ce a urmat a dovedit că Solskjaer are multe probleme. Cristiano Ronaldo a salvat un punct la Bergamo, în Champions League, dar cu Manchester City băieții lui Ole Gunnar Solskjaer nu s-au apropiat de poarta adversă. Doar paradele lui De Gea au făcut ca rezultatul să fie 2-0 pentru oaspeți.
Fanii de pe Old Trafford nu au mai văzut o victorie, în Premier League, a favoriților de aproape 2 luni!
  • Manchester United - Manchester City 0-2
  • Manchester United - Liverpool 0-5
  • Manchester United - Everton 1-1
  • Manchester United - Aston Villa 0-1
  • Manchester United - Newcastle 4-1 (11 septembrie)

Cristiano Ronaldo, între favoriții caselor de pariuri de a-i lua locul lui Solskjaer

Casele de pariuri din Anglia fac deja calcule pentru cine îl va înlocui pe Ole Gunnar Solskjaer. Situația șubredă a norvegianului pe Old Trafford ar putea aduce chiar în următoarele zile o schimbare de manager la Manchester United. Cristiano Ronaldo a fost mereu interesat de a continua în fotbal ca manager, iar englezii l-au pus în top 4 favoriți pentru ai lua locul lui Solskjaer. Portughezul face 37 de ani în februarie și a fost lăudat de Pep Guardiola pentru felul în care își menține forma la un nive extrem de ridicat.
"Cristiano va marca goluri toată viața. Va avea 75 de ani, probabil va fi retras în acel moment, dar va merge la un grătar cu prietenii și va înscrie goluri. Ce au reușit el și Messi în ultimii ani, marcând goluri, goluri și iar goluri, e grăitor, vorbește de la sine. Este un lucru bun pentru Premier League că s-a întors. United îi aparține lui Cristiano, iar Cristiano aparține de United. Este o potrivire perfectă. A fost și în trecut. Poate va fi și în viitor. Vom vedea” a spus managerul lui Manchester City.
picture

Tottenham – Man United 0-1. Cristiano Ronaldo deschide scorul în fața lui Spurs

Cotele oferite pentru "noul manager al lui Manchester United"
  • Brendan Rodgers 2
  • Zinedine Zidane 5
  • Mauricio Pochettino 6.5
  • Cristiano Ronaldo 14
  • Erik ten Hag 14.5
După pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale, Manchester United are o serie de 4 meciuri care ar putea determina schimbarea de manager. Watford și Chelsea în deplasare și Arsenal și Crystal Palace pe teren propriu sunt adversarii pe care Solskjaer trebuie să-i învingă pentru a fi sigur de postul său.
Cine ar trebui să fie noul manager al lui Manchester United?
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a etapă de Premier League 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo