Bukayo Saka, atacantul lui Arsenal, a trăit momente grele după ce a ratat penalty-ul decisiv în finala de la EURO 2020, jucată împotriva Italiei. După partidă, Saka și ceilalți fotbaliști care au ratat la loviturile de departajare, Rashford și Sancho, s-au confruntat cu un val imens de jigniri și remarci rasiste în mediul online.
Înainte de startul noului sezon din Premier League, Arsenal și Tottenham au disputat un meci amical. Bukayo Saka a fost introdus la pauză de Mikel Arteta și a avut parte de o primire extrem de călduroasă din partea fanilor.
Fanii lui Tottenham au fost clar mai numeroși pe stadion, dar asta nu a contat în momentul în care tânărul de 19 ani a intrat pe teren. Toți l-au aplaudat și l-au încurajat.
Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
ACUM 16 ORE
Un grup de suporteri ai lui Tottenham a afișat inclusiv un banner, pe care era scris: "Nordul Londrei stă alături de Bukayo Saka și de toți jucătorii, împotriva rasismului și discriminării"
Tottenham a câștigat 1-0 duelul cu Arsenal, grație unui gol marcat de Son.

SAKA a avut parte de o PRIMIRE EMOȚIONANTĂ și DIN PARTEA FANILOR LUI ARSENAL

Suporterii lui Arsenal au umplut un perete de la centrul de pregătire al echipei cu mesaje de încurajare și mici cadouri.
Saka a fost profund impresionat de gestul fanilor și le-a mulțumit acestora printr-o postare pe contul personal de Twitter.
"Nu am cuvinte să vă mulțumesc. Pot să le iau pe toate și să le duc acasă?", a fost mesajul lui Saka.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
IERI LA 14:53
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
16/09/2021 LA 15:20