Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Partida Burnley – Watford nu se mai joacă în această seară. Disputa a fost amânată cu puțin timp înainte de start!

Andrei Nicolae

Actualizat 15/12/2021 la 19:34 GMT+2

Întâlnirea Burnley – Watford ar fi trebuit să înceapă la ora 21:30, dar a fost amânată după ce oaspeții se confruntă cu un focar de infecție cu coronavirus.

Matej Vydra celebrates with teammates Maxwel Cornet and Jay Rodriguez of Burnley after scoring their team's first goal during the Premier League match between Chelsea and Burnley at Stamford Bridge

Credit imagine: Getty Images

Consiliul de conducere al Premier League a amânat meciul din această seară dintre Burnley și Watford, care ar fi trebuit să înceapă la ora 21:30.
Decizia a fost luată ca urmare a îndrumărilor consilierilor medicali din cauza unui focar de COVID-19 apărut în tabăra oaspeților. Watford a avut un număr insuficient de jucători de la prima echipă disponibili pentru a evolua în acest joc.

Burnley - Watford, al doilea meci amânat în etapa a 17-a

"Premier League înțelege că această decizie va dezamăgi și va frustra fanii care urmau să participe la meciul din această seară și își cere scuze pentru neplăcerile și întreruperile cauzate cu un preaviz atât de scurt.
Atunci când examinează orice cerere de amânare, Consiliul ia în considerare o serie de factori sportivi și medicali. Fiecare decizie este luată de la caz la caz, sănătatea fiecăruia fiind de maximă importanță.
Având în vedere creșterea recentă a cazurilor de COVID-19 în toată țara, Premier League a reintrodus măsuri de urgență. Acestea includ protocoale precum testarea mai frecventă, purtarea măștilor, respectarea distanței sociale și limitarea timpului de tratament", a anunțat Burnley pe site-ul oficial.
Acesta este al doilea joc din etapa a 17-a amânat din motive de coronavirus, după Brentford – Manchester United.
Program Premier League etapa 17
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo