Consiliul de conducere al Premier League a amânat meciul din această seară dintre Burnley și Watford, care ar fi trebuit să înceapă la ora 21:30.
Decizia a fost luată ca urmare a îndrumărilor consilierilor medicali din cauza unui focar de COVID-19 apărut în tabăra oaspeților. Watford a avut un număr insuficient de jucători de la prima echipă disponibili pentru a evolua în acest joc.
Premier League
Frank Lampard a devenit favorit să preia Everton. Cine mai figurează pe lista clubului
ACUM 40 MINUTE

Burnley - Watford, al doilea meci amânat în etapa a 17-a

"Premier League înțelege că această decizie va dezamăgi și va frustra fanii care urmau să participe la meciul din această seară și își cere scuze pentru neplăcerile și întreruperile cauzate cu un preaviz atât de scurt.
Atunci când examinează orice cerere de amânare, Consiliul ia în considerare o serie de factori sportivi și medicali. Fiecare decizie este luată de la caz la caz, sănătatea fiecăruia fiind de maximă importanță.
Având în vedere creșterea recentă a cazurilor de COVID-19 în toată țara, Premier League a reintrodus măsuri de urgență. Acestea includ protocoale precum testarea mai frecventă, purtarea măștilor, respectarea distanței sociale și limitarea timpului de tratament", a anunțat Burnley pe site-ul oficial.
Acesta este al doilea joc din etapa a 17-a amânat din motive de coronavirus, după Brentford – Manchester United.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271720.jpg
Premier League
Newcastle vrea să mai dea o lovitură! Cine e starul de la PSG pe care au pus ochii
ACUM 12 ORE
Premier League
Manchester United pregătește deja perioada de mercato din vară! Pe cine au pus ochii "diavolii"
IERI LA 17:21