Patrick Vieira recunoaște că trebuie să pună emoțiile personale deoparte când Crystal Palace va înfrunta clubul la care a scris istorie ca jucător. Francezul a evoluat 9 ani la Arsenal și a câștigat trei titluri în Premier League sub conducerea la Arsene Wenger. El a fost și căpitanul echipei în ediția 2003/04, una în care "tunarii" au fost invincibili în campionat.
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235746.png
Vieira și-a încheiat cariera de jucător la Manchester City în 2011, iar la începutul acestui sezon a revenit în Premier League, de această dată ca manager al echipei Crystal Palace. Iar acum a venit și momentul în care se întoarce pe Emirate, ca adversar.
Premier League
Watford-Chelsea 1-2 | Echipa lui Thomas Tuchel rămâne pe primul loc în Premier League
ACUM 5 ORE

Patrick Vieira se întoarce pe Emirates! Moment încărcat de emoții pentru francez

"Aștept cu nerăbdare. Am avut șansa să joc pentru acest club timp de 9 ani. Am ajuns când eram copil și am plecat ca bărbat. Acesta este clubul în care am jucat cel mai bun fotbal al meu, așa că în mod evident revenirea va fi emoțională. Dar voi pune asta deoparte. Ceea ce este important pentru noi este să performăm bine și să încercăm să obținem puncte", a declarat Vieira, potrivit The Guardian.
Întrebat dacă ar fi dificil să-și controleze emoțiile împotriva clubului unde rămâne un erou printre suporteri, Vieira a spus: "Voi răspunde la această întrebare după meci".
Managerul Arsenalului, Mikel Arteta, a spus că speră că fostului căpitan i se va oferi primirea pe care o merită.
"Este cineva care și-a dorit o carieră în zona managerială încă de când era jucător", a spus Vieira despre omologul lui de la Arsenal. Francezul a continuat: "Cred că atunci când era sub presiune s-a descurcat foarte bine, fiindcă a fost întotdeauna calm".
La startul etapei a 8-a, Arsenal este pe locul 11, cu 10 puncte. Crystal Palace este cu trei poziții mai jos, la o victorie distanță.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Premier League
Avram Glazer, proprietarul lui Manchester United, a mai cumpărat o echipă
ACUM 12 ORE
Premier League
Capitolul la care Ronaldo l-a întrecut pe Messi în istoria Balonului de Aur, deși are doar 5 trofee
ACUM 13 ORE