Patrick Vieira recunoaște că trebuie să pună emoțiile personale deoparte când Crystal Palace va înfrunta clubul la care a scris istorie ca jucător. Francezul a evoluat 9 ani la Arsenal și a câștigat trei titluri în Premier League sub conducerea la Arsene Wenger. El a fost și căpitanul echipei în ediția 2003/04, una în care "tunarii" au fost invincibili în campionat.
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235746.png
Vieira și-a încheiat cariera de jucător la Manchester City în 2011, iar la începutul acestui sezon a revenit în Premier League, de această dată ca manager al echipei Crystal Palace. Iar acum a venit și momentul în care se întoarce pe Emirate, ca adversar.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Patrick Vieira se întoarce pe Emirates! Moment încărcat de emoții pentru francez

"Aștept cu nerăbdare. Am avut șansa să joc pentru acest club timp de 9 ani. Am ajuns când eram copil și am plecat ca bărbat. Acesta este clubul în care am jucat cel mai bun fotbal al meu, așa că în mod evident revenirea va fi emoțională. Dar voi pune asta deoparte. Ceea ce este important pentru noi este să performăm bine și să încercăm să obținem puncte", a declarat Vieira, potrivit The Guardian.
Întrebat dacă ar fi dificil să-și controleze emoțiile împotriva clubului unde rămâne un erou printre suporteri, Vieira a spus: "Voi răspunde la această întrebare după meci".
Managerul Arsenalului, Mikel Arteta, a spus că speră că fostului căpitan i se va oferi primirea pe care o merită.
"Este cineva care și-a dorit o carieră în zona managerială încă de când era jucător", a spus Vieira despre omologul lui de la Arsenal. Francezul a continuat: "Cred că atunci când era sub presiune s-a descurcat foarte bine, fiindcă a fost întotdeauna calm".
La startul etapei a 8-a, Arsenal este pe locul 11, cu 10 puncte. Crystal Palace este cu trei poziții mai jos, la o victorie distanță.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47