Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Paul Pogba a povestit despre problemele pe care le-a avut în era Mourinho la Manchester United: "Puțini vorbesc"

Alex Masgras

Actualizat 23/03/2022 la 15:24 GMT+2

Paul Pogba a dezvăluit că a suferit de depresie în timpul carierei sale de fotbalist, iar totul a început în perioada în care Jose Mourinho era antrenorul celor de la Manchester United.

Jose Mourinho and Paul Pogba.

Credit imagine: Eurosport

Paul Pogba a dezvăluit că a avut mai multe probleme în cariera sa în care s-a luptat cu depresia. Aceste probleme au apărut în perioada în care Jose Mourinho era antrenorul lui Manchester United. În septembrie 2018, Pogba a fost anunțat de către antrenorul portughez că nu mai este vice-căpitanul echipei, iar în aceeași perioadă, au apărut imagini de la antrenamente în care se putea observa că relația dintre cei doi este una complicată.
Înaintea partidelor amicale pe care le va disputa cu naționala Franței la finalul acestei luni, Paul Pogba a vorbit despre aceste momente cu cei de la Le Figaro:
"Am avut depresie în cariera mea, dar noi nu vorbim despre asta. Uneori nu știi că ai, vrei doar să te izolezi, să fii singur. Acestea sunt semne evidente. Personal, totul a început când eram cu Jose Mourinho la United. Îți pui întrebări, te întrebi dacă este vina ta deoarece nu ai mai avut parte de asemenea momente în viața ta.
Toți sportivii de top trec prin astfel de momente, dar puțini vorbesc despre asta. Inevitabil, o simți în corpul tău, în capul tău. Și poți avea o lună, poate chiar un an, în care nu ești bine. Dar nu trebuie să o spui, în orice caz nu în mod public.
Câștigăm mulți bani și nu ne plângem, dar asta nu ne protejează de aceste momente dificile, așa cum trece toată lumea prin ele în viață. Dacă faci bani, trebuie să fii mereu fericit? Nu e chiar așa în viață. Nu suntem super-eroi, suntem ființe umane", a declarat Paul Pogba.
Citește și:

Medalia de la Cupa Mondială a lui Paul Pogba a fost furată

Săptămâna trecută, în timpul partidei dintre Manchester United și Atletico Madrid, casa lui Paul Pogba a fost jefuită. Acesta a vorbit cu cei de la Le Figaro și despre acest incident. Printre lucrurile pe care hoții le-au furat s-a numărat și medalia sa de campion mondial, cucerită cu Franța în 2018, dar cel mai îngrijorător lucru a fost în legătură cu copiii săi, care se aflau acasă, alături de bonă.
"Sunt ok, familia mea la fel. A fost o săptămână plină de surprize, cu meciul din Champions League despre care am aflat că nu voi juca iar apoi, când am ajuns acasă, am aflat că mi-a fost jefuită casa. Bijuteriile mamei mele erau acolo, medalia de la Cupa Mondială...
Ce m-a speriat cel mai mult a fost faptul că cei doi copii ai mei erau acasă alături de bonă în acel moment. Ea a auzit totul, a sunat-o pe soția mea și la pază, apoi s-a încuiat într-o cameră cu băieții. Timp de mai multe zile ea a fost într-o stare de șoc. Cel mai important este că sunt bine", a mai spus Pogba.
Pogba se află în acest moment la echipa națională, acolo unde va disputa două partide amicale contra naționalelor din Coasta de Fildeș și Africa de Sud. Contractul francezului cu Manchester United se încheie la finalul acestui sezon și va lua o decizie în privința viitorului său la vară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo