Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Paul Pogba, ademenit cu un super contract la PSG, lângă Messi! Anunțul presei din Anglia

Irina Aldea

Publicat 15/02/2022 la 06:15 GMT+2

Paul Pogba a intrat în ultimele luni de contract la Manchester United, iar mijlocașul francez nu duce lipsă de oferte. PSG este echipa care se pregătește să-i propună lui Pogba un super contract.

Paul Pogba (Manchester United)

Credit imagine: Getty Images

Paris Saint-Germain elaborează în prezent un super contract prin care să-l transfere pe gratis în această vară pe Paul Pogba, însă starul francez este pregătit să nu ia nicio hotărâre în privința viitorului său până la sfârșitul acestui sezon competițional. În plus, din informațiile Sportsmail, Pogba nu a exclus prelungirea înțelegerii sale cu Manchester United.
Viitorul mijlocașului francez rămâne în continuare incert până în ultimele patru luni ale contractului său pe Old Trafford. Pogba este liber să semneze un precontract cu orice club care-i satisface dorințele, dar nu a luat încă o decizie finală cu privire la viitorul său, concentrându-și în schimb atenția asupra recăpătării formei de joc după o accidentarede lungă durată la coapsă.

Paul Pogba, ademenit pe Parc des Princes, lângă Messi

PSG se numără printre cluburile care au un interes serios să-l ia pe Pogba pe gratis în vederea sezonului viitor. Dacă Pogba alege până la urmă să plece de la United pe gratis în această vară, el va avea, fără îndoială, un contract profitabil, care probabil va fi ultima mutare importantă din cariera sa.
Posibilitățile financiare ale celor de la PSG reprezintă fără doar și poate garanția unei înțelegeri stelare. În ciuda popularității sale din țara natală, Pogba nu a jucat niciodată un meci de club la seniori în Franța de când a părăsit Le Havre pentru academia lui United în 2009. Pentru PSG, aducerea lui Pogba pe Parc des Princes ar reprezenta și o lovitură de imagine din acest punct de vedere. Cu toate acestea, surse apropiate fotbalistului insistă că Pogba rămâne nehotărât cu privire la următoarea sa mișcare, iar o prelungire a contractului cu United nu este exclusă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo