Paul Pogba (28 de ani) va intra în luna ianuarie în ultimele 6 luni de contract cu Manchester United. În ultima perioadă s-a vehiculat mult în ceea ce privește viitorul mijlocașului francez la gruparea de pe Old Trafford, după ce acesta a avut parte de un început de sezon sub așteptări.
Potrivit L’Equipe, Paul Pogba nu ar spune nu unei prelungiri a contractului cu United, însă pune o condiție care pare greu de acceptat de către conducerea lui United. Acesta își dorește să aibă un salariu mai mare decât cel al coechipierului său, Cristiano Ronaldo, cel care a revenit în această vară la Manchester. În acest moment, portughezul este cel mai bine plătit jucător al echipei lui Ole Gunnar Solskajer, câștigând 480,000 de lire sterline pe săptămână.
În schimb, Pogba are un salariu de 290,000 de lire sterline pe săptămână, iar în luna ianuarie va intra în ultimele 6 luni de contract cu United.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Pogba s-a accidentat și va fi indisponibil până în ianuarie

Convocat la echipa națională a Franței, Paul Pogba a părăsit cantonamentul echipei lui Didier Deschamps chiar de la prima ședință de pregătire de la reunirea lotului campioanei mondiale din 2018. Pogba a părăsit terenul șchiopătând, acesta suferind o accidentare la coapsă.
https://i.eurosport.com/2021/11/08/3251347.jpg
Din nefericire pentru acesta, accidentarea suferită la antrenamentul naționalei Franței îl va ține departe de teren până în luna ianuarie.
Paul Pogba a avut un sezon sub așteptări la Manchester United, acesta având prestații modeste în ultimele partide pe care le-a disputat, atât în Premier League, cât și în Champions League. Ultima partidă din întrecerea internă a francezului a fost contra lui Liverpool, în înfrângerea la scor de pe Old Trafford, 0-5. Atunci, Pogba a fost introdus la pauză de Solskjaer, dar a fost eliminat după 14 minute, după o intrare dură la Naby Keita.
https://i.eurosport.com/2021/11/10/3252077.jpg
Pogba nici în ultima partidă din Champions League nu a performat. La Bergamo, contra Atalantei, acesta a fost schimbat după 69 de minute și a fost criticat pentru prestația sa de legenda clubului, Paul Scholes, care consideră că atitudinea acestuia îl împiedică să ajungă la adevăratul său potențial.
Indisponibil pentru 10 săptămâni și cu prestații modeste, rămâne de văzut ce reacție vor avea oficialii lui Manchester United la cererea fotbalistului francez, în condițiile în care presa din Anglia a scris despre faptul că "diavolii roșii" s-au împăcat cu ideea că îl vor pierde gratis pe acesta la finalul actualului sezon.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47