Paul Pogba nu a mai jucat de la începutul lunii noiembrie, atunci când s-a accidentat la coapsă în timpul unui antrenament al naționalei Franței. Inițial s-a crezut că francezul va lipsi din lotul lui United până la începutul lunii ianuarie, dar se pare că recuperarea acestuia nu a decurs conform planului.
Potrivit lui Ralf Rangnick, antrenorul interimar al lui Manchester United, este posibil ca francezul să mai aștepte încă 4-5 săptămâni până poate deveni apt:
"În urmă cu o săptămână mi s-a spus că este posibil să mai dureze patru sau chiar cinci săptămâni. L-am văzut în această dimineață înainte de antrenament, dar în acest moment nu știu cât va mai dura.
Premier League
Cum afectează nenumăratele amânări din Premier League fotbalul englez și obiectivele echipelor
ACUM 25 MINUTE
El nu se antrenează cu restul echipei încă. Din câte știu de la cei din departamentul medical, va mai dura câteva săptămâni, iar odată ce va deveni apt pentru antrenamente nu înseamnă că va fi apt și pentru meciuri. Probabil va mai dura câteva săptămâni până ca el să joace pentru prima echipă.
Una e să fii apt la antrenamente, dar el trebuie să fie apt pentru meciuri, fie în Premier League, fie în Champions League, iar acest lucru va mai dura", a declarat Ralf Rangnick, potrivit Daily Mail.

Paul Pogba spune că nu a primit vreo ofertă din partea clubului

Paul Pogba a intrat în ultimele 6 luni de contract la Manchester United, iar presa din Anglia anunța vineri că francezului i-a fost oferit un nou contract vara trecută, care l-ar fi făcut cel mai bine plătit jucător din Premier League: 500,000 de lire sterline pe săptămână.
Cu toate acestea, informația a fost dezmințită de francez, prin intermediul purtătorului său de cuvânt. Citat de Daily Mail, acesta a declarat că în ultimele luni nu i-a fost oferită o nouă înțelegere, iar în acest moment este concentrat numai pe recuperarea sa:
"Pentru a lămuri informațiile apărute în presă, lui Paul nu i s-a oferit un nou contract în ultimele luni. Paul este concentrat total pe recuperarea sa, în dorința de a își ajuta echipa cât mai repede cu putință".
Premier League
Thomas Tuchel, criticat în Anglia, după ce a găsit scuze pentru forma slabă a lui Chelsea
ACUM 2 ORE
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM 2 ORE