Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Paul Pogba, nemulțumit de prestația echipei! Ce a declarat francezul după înfrângerea de la Leicester

Alex Masgras

Publicat 17/10/2021 la 14:04 GMT+3

Manchester United a avut parte de o nouă partidă slabă în Premier League, echipa lui Ole Gunnar Solskjaer fiind învinsă cu 4-2 pe terenul lui Leicester City. După partidă, Paul Pogba s-a arătat nemulțumit de modul în care United s-a prezentat, spunând că echipa nu a avut tactica potrivit pentru a câștiga partida.

Paul Pogba (manchester United)

Credit imagine: Getty Images

Un nou meci dezamăgitor pentru Manchester United în Premier League. După ce la începutul sezonului, fanii lui United erau încrezători, mai ales după transferurile lui Jadon Sancho, Raphael Varane, dar mai ales cel al lui Cristiano Ronaldo, se pare că echipa nu se regăsește.
"Diavolii Roșii" au strâns doar un punct în ultimele trei etape, după ce s-au încurcat pe teren propriu și împotriva lui Everton (1-1) și Aston Villa (0-1).
United a deschis scorul pe King Power Stadium, dar Leicester a reușit să întoarcă scorul prin reușitele lui Tielemans și Soyuncu. În minutul 82, Rashford a restabilit egalitatea, dar câteva secunde mai târziu, Vardy a făcut 3-2. În prelungiri, Daka a închis tabela la 4-2.
picture

Rezumatul unui meci fabulos: Leicester – Manchester United 4-2 pentru "vulpile" lui Rodgers

Pogba, deranjat de prestația lui United la Leicester

Titular în partida de sâmbătă, după ce a revenit de la echipa națională a Franței în calitate de câștigător al Nations League, Pogba a avut mai multe nemulțumiri pe care și le-a exprimat la finalul partidei. Francezul este conștient că echipa sa se confruntă cu probleme de câteva partide, dar nimeni nu pare să identifice această problemă:
"Să fiu sincer, am avut parte de mai multe astfel de meciuri în ultima vreme și nu am descoperit care este problema. Trebuie să identificăm această problemă.
Luăm goluri ușor, goluri stupide. Fanii vor pune presiune pe noi. Trebuie să fim mai maturi, să jucăm cu experiență, să fim mai aroganți, în sensul bun al cuvântului. Trebuie să luăm mingea și să jucăm fotbalul nostru. Dar acum trebuie să vedem care este cheia acestei schimbări. Cred că am meritat să pierdem acest meci", a spus Pogba după partidă.
Arsenal - Crystal Palace, etapa 8
Paul Pogba a părut că trimite săgeți și către antrenorul Ole Gunnar Solskjaer, declarând că echipa nu a avut tactica necesară pentru a câștiga pe terenul lui Leicester: "Trebuie să schimbăm ceva. Este frustrant pentru că e ceva ce nu înțelegem și trebuie să găsim o cale foarte rapid, dacă vrem să ne batem la titlu. Trebuie să câștigăm aceste meciuri, chiar dacă sunt dificile și jucăm în deplasare.
Trebuie să ne găsim jocul, să găsim mentalitatea potrivită, dar și tactica potrivită ca să putem câștiga. Asta este ce cred. Avem timp să ne gândim la ce avem de făcut și trebuie să rămânem uniți pentru a găsi problema", a mai declarat Paul Pogba.
Pentru Manchester United urmează meciul din Champions League cu Atalanta, în timp ce weekend-ul viitor va avea loc pe Old Trafford marea confruntare cu Liverpool. Manchester United – Liverpool este duminică, 24 octombrie, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player de la ora 18:30.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo