Paul Pogba a intrat în ultima parte a contractului cu Manchester United și aproape sigur francezul își va continua cariera din vară la un alt club. Mijlocașul nu se grăbește însă să ia o decizie în ceea ce pivește viitoarea destinație.
Potrivit Daily Mail, Pogba este pregătit să ia în considerare chiar și varianta de a se transfera la o rivală din Premier League, dacă oferta este corectă. PSG este însă clubul favorit pentru a-i obține serviciile. Juventus și Real Madrid sunt alte grupări care și-au manifestat interesul pentru campionul mondial din 2018.
Francezul a revenit de curând pe teren după o perioadă de accidentare. El este totuși departe de forma la care s-a consacrat. Pe parcursul întregului sezon, Pogba a adunat 23 de meciuri pentru Manchester United și a marcat un singur gol.
Premier League
Cristiano Ronaldo a cerut clubului Manchester United să-l lase să plece! Motivul portughezului
ACUM 2 ORE

Liniștea lui Paul Pogba a fost tulburată în timpul partidei Manchester United - Atletico

Deocamdată, liniștea francezului a fost tulburată însă de o problemă, venită în afara terenului de sport. În timpul partidei de miercuri seara cu Atletico în Liga Campionilor (scor 0-1), casa lui a fost spartă de hoți. El a susținut că copiii se aflau în casă când a avut loc incidentul.
Pogba a scris pe rețelele de socializare: "Aseară a fost cel mai mare coșmar al familiei noastre, când casa noastră a fost spartă și asta în timp ce bebelușii noștri dormeau în camera lor. Hoții au stat în casa noastră pentru mai puțin de cinci minute, dar în acel timp ne-au luat ceva mai valoros decât orice aveam în casa noastră... sentimentul nostru de siguranță și securitate.
S-a întâmplat în ultimele minute ale meciului de aseară, când au știut că nu vom fi acasă. Eu și soția mea ne-am grăbit acasă fără să știm dacă copiii noștri erau în siguranță și nevătămați. Ca tată, nu te simți mai rău pe lumea asta decât să nu fii acolo pentru a-ți proteja copiii și sper din tot sufletul că nimeni nu trebuie să simtă niciodată ceea ce am simțit eu aseară. Din acest motiv aș dori să ofer o recompensă pentru oricine are un indiciu care să ne ajute. Vă rugăm să trimiteți orice informații la rewardpogba@gmail.com. "
După ce a fost eliminată din Liga Campionilor, Manchester United nu va mai juca până în primul weekend din luna aprilie. Paul Pogba speră că va încheia cu echipa pe locul 4 la finalul sezonului în Premier League, singura competiție în care mai este în cursă în actuala stagiune.
Premier League
"Liverpool are dreptul de a trece peste structura salarială pentru legenda Mo Salah"
ACUM 4 ORE
Premier League
Cum arată cotele pentru titlul de golgeter în Anglia?
ACUM 6 ORE