Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Paul Pogba, out până la finalul sezonului! Mijlocașul francez a jucat, cel mai probabil, ultimul meci la United

Alex Masgras

Publicat 22/04/2022 la 17:32 GMT+3

Paul Pogba a ieșit accidentat după doar 10 minute din derby-ul cu Liverpool, iar veștile nu sunt bune. Sunt șanse foarte mici ca francezul să mai joace până la finalul sezonului, iar partida de pe Anfield a fost, cel mai probabil, ultima sa partidă în tricoul lui Manchester United.

Paul Pogba (Liverpool-Manchester United)

Credit imagine: Getty Images

Ralf Rangnick a anunțat că nu se așteaptă ca Paul Pogba să mai joace pentru Manchester United până la finalul sezonului, după ce a ieșit accidentat în timpul partidei cu Liverpool după doar 10 minute. Astfel, cel mai probabil, partida de pe Anfield a fost ultima în care mijlocașul francez a purtat tricoul lui Manchester United.
Paul Pogba a revenit pe Old Trafford în vara anului 2016, atunci când "diavolii" au plătit pentru transferul său de la Juventus suma de 105 milioane de euro. În ciuda sumei uriașe pentru care a fost readus la United, Pogba nu a reușit niciodată să se impună cu adevărat, iar în ultimul an a intrat și în colimatorul fanilor.
picture

Liverpool a spulberat-o pe Man United și e lider în Premier League! Rezumatul unui meci fără istoric

Contractul acestuia expiră la finalul sezonului, iar Pogba a refuzat de mai multe ori prelungirea. Înaintea partidei cu Arsenal, Ralf Rangnick a anunțat că nu se așteaptă ca acesta să mai revină pe teren:
"Paul Pogba e out, se pare că după investigații e puțin probabil ca el să mai joace până la finalul sezonului. Doctorul mi-a spus că îi va lua cel puțin patru săptămâni pentru a se recupera, iar ultimul meci este la finalul lunii mai, așa că nu cred că mai revine", a spus Ralf Rangnick înaintea partidei cu Arsenal de sâmbătă.
La ultimul meci pe Old Trafford, Paul Pogba a avut un conflict cu fanii lui Manchester United. Acesta a fost huiduit de cei prezenți la meciul cu Norwich, iar francezul a părut că îi încurajează pe aceștia, după ce și-a pus mâna la urechi, în timp ce se îndrepta la vestiare.
În cele din urmă, dorința fanilor lui United pare că s-a împlinit și nu îl vor mai vedea pe mijlocaș în tricoul echipei lor.
Citește și:

Manchester United are un meci extrem de important pe Emirates, împotriva lui Arsenal

Sâmbătă, Manchester United merge pe Emirates, pentru duelul cu Arsenal. Echipa lui Ralf Rangnick vrea să uite cât mai repede partida de pe Anfield împotriva lui Liverpool, pierdută fără drept de apel, scor 0-4.
O eventuală înfrângere ar face ca șansele la locul 4 să devină din ce în ce mai mici pentru United, deoarece Arsenal s-ar distanța la 6 puncte, având la dispoziție și restanța cu Tottenham. De asemenea, ocupanta locului 4, Tottenham, joacă și ea sâmbătă la Brentford și are șansa să se distanțeze la 6 puncte de United.
picture

Arsenal încheie seria înfrângerilor și câștigă în fața lui Chelsea, scor 4-2! Rezumatul partidei

În ceea ce o privește pe Arsenal, echipa lui Mikel Arteta are un moral foarte bun. Miercuri seară, "tunarii" s-au impus cu 4-2 pe Stamford Bridge împotriva lui Chelsea și au încheiat o serie de trei înfrângeri consecutive în Premier League.
Partida dintre Arsenal și Manchester United se joacă sâmbătă de la ora 14:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Premier League 23, 24, 25 aprilie 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo