În ultima perioadă s-a vorbit în repetate rânduri despre viitorul lui Paul Pogba la Manchester United. Francezul nu a strălucit total pe Old Trafford, având perioade oscilante, dar era dorit în continuare la clubul englez.
Potrivit ziarului britanic Daily Star, Pogba a luat deja o decizie cu privire la viitorul său și nu vrea să continue la Manchester United. A refuzat deja toate ofertele. Contractul acestuia va expira în iunie 2022 și apoi vrea să plece liber la Real Madrid.
Manchester United a făcut spectacol în prima etapă din noul sezon al Premier League, 5-1 cu Leeds. Paul Pogba a avut o prestație excelentă și a oferit 4 pase de gol.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 4-a din Premier League
14/09/2021 LA 09:02
Real Madrid a suferit o serie de plecări importante din lot. Ultima fiind cea a lui Raphael Varane, care a fost transferat în cele din urmă de United și este coleg cu Pogba în acest moment.

Paul Pogba vrea la Real Madrid

În acest context, formația de pe Santiago Bernabeu vrea să-și reconstruiască lotul. Momentan există doar zvonuri privind interesul spaniolilor pentru câteva superstaruri din fotbal.
Dacă lucrurile se vor și materializa, Pogba, Haaland și Mbappe vor fi câteva dintre transferurile cu care madrilenii vor să-și refacă lotul galactic.
Pogba a revenit pe Old Traffor în 2016, după ce "diavolii" le-au plătit 105 milioane de euro - sumă record, la vremea respectivă - celor de la Juventus.
Mijlocașul de 28 de ani a cucerit două trofee alături de Manchester United: Europa League și Cupa Ligii, ambele în 2017. În urmă cu 2 ani, Pogba a devenit campion mondial cu naționala Franței, după o finală câștigată împotriva Croației.
Premier League
Ronaldo transformă "diavolii" în "sfinți". Episod incredibil dezvăluit de un jucător de la United
13/09/2021 LA 07:29
Fotbal
"Doi la preț de unul". Marca anunță că Real Madrid își face Dream-Team, de sezonul viitor
02/09/2021 LA 06:08