Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Paul Scholes a caracterizat perioada petrecută de Paul Pogba la Manchester United! Ce îi reproșează francezului

Alex Masgras

Publicat 26/04/2022 la 15:00 GMT+3

Contractul lui Paul Pogba cu Manchester United expiră la finalul sezonului, iar acesta a jucat deja ultima sa partidă în tricoul "diavolilor", după ce a ieșit accidentat în partida cu Liverpool. Paul Scholes, fostul mare mijlocaș al celor de la United, a vorbit despre perioada petrecută de Paul Pogba pe Old Trafford, fiind extrem de dezamăgit de acesta.

Paul Pogba

Credit imagine: Getty Images

În vara anului 2016, Paul Pogba revenea la Manchester United, după ce "diavolii" plăteau 105 milioane de euro, ceea ce la vremea respectivă era cel mai scump transfer din istorie. Așteptările au fost uriașe, dar mijlocașul francez nu a reușit să își atingă adevăratul potențial la United, ultimii 6 ani ai carierei sale fiind umbriți de mai multe dezamăgiri decât de reușite.
Paul Scholes, fostul mare jucător al celor de la Manchester United, a vorbit despre perioada petrecută de francez pe Old Trafford, fiind extrem de dezamăgit de faptul că Pogba nu a reușit să se impună așa cum ar fi trebuit, în ciuda faptului că avea toate calitățile necesare pentru o carieră de succes la unul dintre cele mai mari cluburi din lume:
"Eram acolo când era doar un copil, iar tipul ăsta avea absolut tot ce ți-ai dori de la un fotbalist, de la un mijlocaș. Fizicul lui, modul cum aleargă. Cred doar că nu a învățat niciodată ca fotbalist, pare că face în mod constant aceleași greșeli", a declarat Paul Scholes pentru talkSPORT.
Citește și:

Paul Scholes este convins că Pogba își va reveni după despărțirea de Manchester United

Paul Pogba a dat de înțeles în mai multe rânduri că nu vrea să continue la Manchester United, iar despărțirea de clubul de pe Old Trafford este iminentă, în ciuda faptului că echipa va avea un nou antrenor din această vară, în persoana lui Erik Ten Hag.
Paul Scholes are în continuare încredere în calitățile lui Pogba și este convins că acesta va reuși să aibă din nou prestațiile din perioada în care evolua la Juventus:
"E dezamăgitor, se pare că va pleca. Va merge în altă parte, un antrenor îl va înțelege și chiar cred că va reușit, așa cum a reușit la Juventus.
Dintr-un motiv sau altul, la Manchester United nu a reușit. E o mare dezamăgire. Vedem cum joacă la naționala Franței", a mai spus Scholes.
Paul Pogba (Liverpool-Manchester United)
Paul Pogba a părăsit accidentat terenul în timpul partidei de pe Anfield, contra lui Liverpool. Potrivit lui Ralf Rangnick, antrenorul interimar al lui Manchester United, Pogba va lipsi cel puțin o lună, astfel încât el nu va mai evolua până la finalul sezonului.
Partida de pe Anfield este și, cel mai probabil, ultima partidă a lui Paul Pogba în tricoul lui Manchester United, în condițiile în care francezul și-ar fi luat deja "rămas-bun" de la coechipieri.
În acest sezon, Pogba, care are o cotă de piață de 55 de milioane de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com, a dat un gol și a oferit 9 pase de gol în 27 de partide disputate în tricoul lui Manchester United.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo