Manchester United s-a impus la Leeds United, cu 4-2. Echipa lui Ralf Rangnick a condus cu 2-0 la pauză, dar s-a văzut egalată într-un minut, la începutul reprizei a doua. Cu echipa lui Bielsa pe val, "diavolii roșii" nu au cedat și au reușit să mai înscrie de două ori, obținând cele trei puncte.
Bruno Fernandes a fost printre jucătorii care au contribuit din plin la victoria lui United de pe Elland Road. A marcat al doilea gol al echipei în minutul 45+5 și a oferit o pasă de gol pentru Elanga, cel care a stabilit și scorul final, în minutul 88.
Cu toate acestea, Paul Scholes, fostul mare jucător al lui United, nu a fost pe deplin mulțumit de prestația lui Bruno de la Leeds. Golul al doilea, cel marcat de Raphinha, a venit în urma unei deposedări a lui Bruno. Portughezul a cerut fault, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. Nici cei din cabina VAR nu au intervenit, iar golul a fost acordat.
Premier League
Scandal uriaș la Arsenal, după eșecul cu Newcastle! Unul dintre lideri și-a făcut praf coechipierii
ACUM 2 ORE
"Cred că Fernandes trebuie să fie mai puternic. De fiecare dată lasă impresia că e în căutarea unui fault, chiar înainte ca acesta să se întâmple. Nu cred că e fault (n.r. la faza golului marcat de Raphinha)", a spus Paul Scholes, potrivit Metro.

Rezumatul Leeds – Man United 2-4. Evoluție magică pe Elland Road în etapa 26 din Premier League

Citește și:

Bruno Fernandes: "Acesta este fotbalul englez, trebuie să mă obișnuiesc"

La finalul partidei, Bruno Fernandes a vorbit cu cei de la MUTV. Portughezul crede că a fost faultat de Adam Forshaw, dar înțelege faptul că fotbalul în Anglia este mai dur și că trebuie să se obișnuiască:
"Cred că a fost fault. Atunci când am pasat cu piciorul drept, el m-a călcat pe piciorul stâng. Evident, nu am văzut dacă a atins mingea când am făcut pasa. E Anglia, nu? E fotbalul englez, așa că trebuie să mă obișnuiesc, e ok", a spus Bruno Fernandes, la finalul partidei.
Manchester United rămâne pe locul 4, după victoria cu Leeds United. După 26 de partide, echipa lui Ralf Rangnick are 46 de puncte, dar știe că lupta pentru ultimul loc de UEFA Champions League se va da până în ultima etapă. Arsenal și Tottenham au trei partide mai puțin disputate, în timp ce Wolverhampton, ocupanta locului 7, mai are două partide de disputat.
Pentru Manchester United urmează partida din optimile UEFA Champions League. Miercuri vor juca la Madrid, partida tur cu Atletico, iar în weekend vor juca pe teren propriu, cu Watford.
Premier League
Vânzarea lui Chelsea, în aer! Abramovich, bănuit de rea credință! Ce au descoperit autoritățile
ACUM 16 ORE
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
ACUM 21 ORE