Glesion Bremer (24 ani) este unul dintre jucătorii atent monitorizați de Liverpool în această perioadă și nu este exclus să-l transfere în vara viitoare pe Anfield. Mai ales că nici nu ar trebui să plătească foarte mulți bani clubului din Torino.
Jurgen Klopp a pus ochii pe fundașul brazilian încă din sezonul trecut, când echipa a fost lovită de o criză. La un moment dat, managerul german avea primii patru fundași centrali accidentați. Acesta a fost și motivul pentru care l-a transferat pe Ben Davies și l-a împrumutat pe Ozan Kabak de la Schalke 04, jucător ajuns între timp la Norwich City.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Pe cine a ochit Liverpool pentru a-l aduce lângă Van Dijk în apărare

Calciomercato a relatat că Bremer, jucător adus de la Atletico Mineiro în 2018 pentru o perioadă de 5 ani, a refuzat oferta de a-și prelungi contractul. În acest caz, Torino va căuta foarte probabil să îl vândă la vară, înainte de a intra în ultimul an de contract.
În tentativa de a-și întări defensiva pentru anii ce vor urma, Liverpool pare interesată să-l transfere pe Bremer și să-l aducă practic lângă Virgil van Dijk, Joe Gomez, Joel Matip și Konate. Primii trei s-au confruntat cu accidentări grave în ultimul sezon, motiv pentru care au jucat foarte puțin.
https://i.eurosport.com/2020/06/30/2841563.png
Daily Mail susține că fundașul brazilian de la Torino ar costa între 17 și 25 de milioane de lire sterline (până în 30 de milioane de euro), o sumă cu mult inferioară față de cele pe care Liverpool le-a achitat pentru aducerea lui Van Dijk și Konate. Prețul poate crește doar dacă Manchester City și Manchester United vor intra într-o licitație.
Bremer a jucat 33 de meciuri în Serie A sezonul trecut. În această ediție, brazilianul a adunat 6 meciuri și un gol pentru Torino, care ocupă locul 11.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47