Glesion Bremer (24 ani) este unul dintre jucătorii atent monitorizați de Liverpool în această perioadă și nu este exclus să-l transfere în vara viitoare pe Anfield. Mai ales că nici nu ar trebui să plătească foarte mulți bani clubului din Torino.
Jurgen Klopp a pus ochii pe fundașul brazilian încă din sezonul trecut, când echipa a fost lovită de o criză. La un moment dat, managerul german avea primii patru fundași centrali accidentați. Acesta a fost și motivul pentru care l-a transferat pe Ben Davies și l-a împrumutat pe Ozan Kabak de la Schalke 04, jucător ajuns între timp la Norwich City.
Premier League
Mo Salah și pasiunea sa ascunsă! Egipteanul, invitatul ducilor de Cambridge la un eveniment special
ACUM 29 MINUTE

Pe cine a ochit Liverpool pentru a-l aduce lângă Van Dijk în apărare

Calciomercato a relatat că Bremer, jucător adus de la Atletico Mineiro în 2018 pentru o perioadă de 5 ani, a refuzat oferta de a-și prelungi contractul. În acest caz, Torino va căuta foarte probabil să îl vândă la vară, înainte de a intra în ultimul an de contract.
În tentativa de a-și întări defensiva pentru anii ce vor urma, Liverpool pare interesată să-l transfere pe Bremer și să-l aducă practic lângă Virgil van Dijk, Joe Gomez, Joel Matip și Konate. Primii trei s-au confruntat cu accidentări grave în ultimul sezon, motiv pentru care au jucat foarte puțin.
https://i.eurosport.com/2020/06/30/2841563.png
Daily Mail susține că fundașul brazilian de la Torino ar costa între 17 și 25 de milioane de lire sterline (până în 30 de milioane de euro), o sumă cu mult inferioară față de cele pe care Liverpool le-a achitat pentru aducerea lui Van Dijk și Konate. Prețul poate crește doar dacă Manchester City și Manchester United vor intra într-o licitație.
Bremer a jucat 33 de meciuri în Serie A sezonul trecut. În această ediție, brazilianul a adunat 6 meciuri și un gol pentru Torino, care ocupă locul 11.
Premier League
Tot mai multe voci vor ca Balonul de Aur 2021 să nu ajungă la Messi! Cine e favoritul lui Ferguson
ACUM 2 ORE
Premier League
După Man City, un alt club uriaș din Anglia vrea să-l întoarcă pe Lewandowski din drumul spre Real
ACUM 15 ORE