Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola a confirmat accidentarea lui Ruben Dias. Cât va lipsi starul portughez al lui Manchester City

Alex Masgras

Publicat 04/03/2022 la 19:07 GMT+2

Ruben Dias este unul dintre cei mai constanți și importanți jucători din lotul lui Manchester City. Fundașul central din Portugalia s-a accidentat chiar înaintea derby-ului cu Manchester United, urmând să lipsească cel puțin o lună.

Rúben Dias (l.) and Pep Guardiola - Manchester City

Credit imagine: Imago

Pep Guardiola a anunțat că Ruben Dias va lipsi cel puțin o lună din lotul lui Manchester City, după ce s-a accidentat la coapsă. Fundașul central portughez este unul dintre cei mai importanți jucători ai liderului din Premier League, el câștigând și premiul pentru jucătorul sezonului în stagiunea 2020/21 din prima ligă engleză.
Ruben Dias a fost schimbat la pauza partidei din Cupa Angliei de la mijlocul săptămânii de pe terenul celor de la Peterborough, iar tehnicianul spaniol a anunțat că Dias va lipsi cel puțin o lună din lotul lui City:
"Problemă musculară, la coapsă. Între patru și șase săptămâni. Se întâmplă.
În alte sezoane, cei mai buni jucători ai noștri au fost pe tușă pentru luni de zile. Mi-aș dori să fie aici, dar nu este. Nu o să mă plâng. Asta este.
Avem jucători decenți disponibili. Avem 14-15 jucători. Cu acești jucători vom lupta și vom încerca să jucăm bine", a declarat Pep Guardiola.
Citește și:

John Stones, înlocuitorul lui Dias în perioada următoare la Manchester City

Nathan Ake este și el accidentat, iar cel mai probabil, cuplul din centrul apărării lui Manchester City va fi format de Aymeric Laporte și John Stones. Fundașul englez a jucat doar 9 partide în acest sezon de Premier League, Dias și Laporte fiind preferați în mai multe partide de către Guardiola, dar acum are șansa să îi recâștige încrederea tehnicianului spaniol.
Manchester City se află în acest moment pe primul loc din Premier League, cu 66 de puncte, la 6 puncte de Liverpool, care are un meci mai puțin disputat. La sfârșitul acestei săptămâni, Manchester City va primi vizita rivalei din oraș, Manchester City, echipă care se află pe locul 4, cu 47 de puncte, după 27 de etape.
Manchester City-Manchester United este duminică de la ora 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Program Premier League, 5-7 martie
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo