Liverpool - Manchester City este punctul de atracție al etapei a 7-a din Premier League. Ultimele 2 campioane ale Angliei se vor înfrunta pe Anfield, iar disputa este și una de la distanță între cei doi antrenori, care au o rivalitate veche.
Pep Guadiola și Jurgen Klopp se vor confrunta pentru a 22-a oară în carieră, bilanțul fiind egal între cei doi, fiecare având câte 9 victorii în dreptul său, în timp ce 3 partide care i-au adus față în față s-au terminat la egalitate. În cariera sa de până acum, Guardiola s-a confruntat de mai multe ori doar cu Jose Mourinho (25 de întâlniri), astfel că antrenorul lui Liverpool este unul dintre marii săi rivali.
Premier League
Pep Guardiola negociază prelungirea contractului cu Manchester City! Când expiră actuala înțelegere
22/11/2022 LA 09:33

Pep Guardiola a identificat "inamicul numărul 1" în super-duelul cu Liverpool de duminică

Manchester City nu a mai câștigat pe un Anfield plin cu suporteri în fața lui Liverpool de 18 ani, iar Pep Guardiola știe că echipa sa va avea parte de un mediu ostil duminică seară, motiv pentru care spune că publicul le va face viața un chin în super-duelul cu trupa antrenată de Jurgen Klopp. Anul trecut, City a câștigat cu 4-1 pe Anfield, însă tribunele au fost goale din cauza pandemiei de coronavirus. Acum, situația s-a schimbat complet în ceea ce privește prezența fanilor pe stadion.
"Ne va fi foarte greu. Sunt bucuros că Anfield poate primi fanii la capacitate maximă. E plăcut acum că oamenii revin pe stadioane și ne putem bucura de o atmosferă fantastică, dar pentru noi va fi un chin. Sper să putem gestiona presiunea în cel mai bun mod cu putință. Pe de altă parte știu că jucătorii sunt mai motivați când oamenii sunt în tribune, indiferent pe cine susțin.
Totul e mult mai viu, mai dificil. Nu știu motivele pentru care nu am reușit să câștigăm pe Anfield cu tribunele pline în ultimii 18 ani. În mandatul meu știu sigur că nu am reușit pentru că au o echipă senzațională. Bineînțeles, publicul ajută, la fel ca la Paris, în Champions League.
Ei își susțineau echipa, chiar dacă noi am dominat multe bucăți din joc. Se mai întâmplă. Nu e vorba de intimidare, ci despre valoarea adversarului. Când nu câștigi, trebuie să fie din cauza faptului că sunt prea buni cei din tabăra adversă", a spus Guardiola înaintea meciului de duminică.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12