Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"

Bianca Dumitru

Actualizat 15/05/2022 la 22:15 GMT+3

Manchester City a obținut doar o remiză pe terenul celor de la West Ham, iar echipa lui Pep Guardiola este obligată să câștige duelul cu Aston Villa pentru a cuceri un nou titlu în Premier League, în detrimentul lui Liverpool. Antrenorul "cetățenilor" a vorbit despre situația din clasament.

Manchester City, pas greșit cu West Ham, în etapa 37. Băieții lui Guardiola au revenit de la 0-2

Manchester City nu a reușit să câștige meciul din penultima etapă a Premier League. Echipa lui Pep Guardiola a obținut doar o remiză din deplasarea pe terenul lui West Ham.
Campioana en-titre a Angliei a fost condusă cu scorul de 2-0, după dubla reușită de Bowen, dar a revenit în repriza secundă, după un gol al lui Grealish și un autogol semnat de Coufal. "Cetățenii" au avut șansa de a obține victoria în ultimele minute ale partidei, când Mahrez a ratat, însă, o lovitură de la 11 metri.
picture

West Ham – Man City 2-0. Fabulos! Bowen reușește dubla, șoc pe London Stadium

La finalul partidei, Guardiola a comentat situația din clasament, unde Liverpool se poate apropia la doar un punct înaintea ultimei etape. Tehnicianul lui City a declarat că este sigur că jucătorii săi vor da totul în duelul cu Aston Villa pentru a obține un nou titlu.
"Acum nu sunt discuții despre diferența de goluri sau altceva. Trebuie să ne câștigăm meciul pentru a fi campioni. Dacă nu câștigăm, Liverpool va fi campioană.
Pot să vă asigur de ceva: peste o săptămână stadionul nostru va fi plin și le vom oferi suporterilor totul timp de 95 de minute și ei ne vor da nouă totul.
Este un privilegiu incredibil că avem șansa de a juca în fața suporterilor noștri meciul pe care trebuie să-l câștigăm pentru a fi campioni. De abia aștept! Ne vom odihni pentru una sau două zile, ne vom deconecta mental și apoi ne vom antrena trei sau patru zile pentru a fi pregătiți pentru meciul cu Aston Villa", a declarat Pep Guardiola.
picture

West Ham – Man City 2-1. "Cetățenii" înscriu în sfârșit pe London Stadium, prin Grealish

Citește și:

"Nu am fi fost aici dacă nu erau așa rezistenți"

Antrenorul lui City a ținut să puncteze și că este mândru de jucătorii pe care îi are, lăudându-i pentru rezistența de care au dat dovadă în ultimele sezoane.
"Nu am fi putut fi aici în ultimii cinci ani dacă nu ar fi avut această rezistență. Jucătorii au dorința de a câștiga. A câștiga trofee, în special în Premier League, nu înseamnă doar cât de buni sunt cu mingea. Este foarte important, dar sunt multe alte aspecte importante pentru a câștiga", a adăugat Pep Guardiola.
În acest moment, Manchester City este pe primul loc în clasamentul din Premier League, cu 90 de puncte. Liverpool ocupă poziția secundă, cu 86 de puncte, dar și un meci mai puțin, urmând a juca marți seară, pe terenul celor de la Southampton.
În ultima etapă a campionatului, echipa lui Pep Guardiola va da peste Aston Villa, iar "cormoranii" vor juca în compania celor de la Wolverhampton.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo