Pep Guardiola nu mai are cuvinte pentru Bernardo Silva. Tehnicianul spaniol a fost impresionat de prestația mijlocașului de la Manchester City, după victoria "cetățenilor" de pe teren propriu contra celor de la Burnley, scor 2-0.
Printre marcatori s-a numărat și Bernardo Silva, el fiind cel care a deschis scorul. Celălalt marcator al echipei lui Pep Guardiola a fost belgianul Kevin De Bruyne, cel care a stabilit scorul final în minutul 70.
Potrivit lui Guardiola, forma la care se află Bernardo Silva în acest moment este asemănătoare cu cea din sezonul 2018/19, atunci când Manchester City a cucerit titlul în Premier League cu 98 de puncte, la doar un punct distanță de Liverpool.
Premier League
Guardiola îşi vede visul împlinit: ia gratis "mijlocaşul perfect", pe care îl voia de la Barcelona
ACUM 8 ORE
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235745.png

Guardiola: "Suntem extrem de norocoși să îl avem"

La conferința de presă de la finalul partidei, Pep Guardiola a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Bernardo Silva, neratând ocazia să menționeze cât de norocoasă este Manchester City să îl aibă:
"Suntem extrem de norocoși să îl avem. Tot ce îmi doresc este să fie fericit. Este genul de persoană care merită tot ce este mai bun. Este o bucurie ca antrenor să îl am aici, este la cel mai înalt nivel acum. Da, este la cel mai bun nivel alături de Rodri, amândoi au jucat incredibil de bine în ultimele patru sau cinci partide", a spus Pep Guardiola.
https://i.eurosport.com/2021/10/16/3237921.jpg
Tehnicianul spaniol a fost impresionat și de gestul pe care Silva l-a făcut, atunci când a avut șansa să reușească dubla. În loc să caute să marcheze un nou gol, portughezul l-a căutat pe Phil Foden, iar antrenorul lui City spune că un asemenea gest definește tipul de om care este Bernardo Silva.
"Bernardo este o persoană incredibilă și generoasă. A avut oportunitatea de a mai marca un gol, dar a preferat să creeze o oportunitate pentru coechipierul său. S-a dovedit a fi un transfer incredibil pentru noi", a spus după victoria în fața lui Burnley Pep Guardiola.
Pentru Manchester City urmează acum partida din UEFA Champions League contra celor de la Club Brugge, în timp ce următoarea partidă din Premier League va fi sâmbăta viitoare pe terenul celor de la Brighton.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Premier League
Gerrard dă lovitura: împrumută unul dintre jucătorii care au ajutat-o pe Liverpool să ia titlul
ACUM 8 ORE
Liga
Xavi a pregătit o listă cu 10 transferuri pe care și le dorește la Barcelona în următoarele luni
IERI LA 16:46