Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola, ironie fină către Jurgen Klopp, după ce Salah a fost desemnat jucătorul sezonului în Premier League

Nicu Savin

Publicat 29/04/2022 la 17:43 GMT+3

Pep Guardiola a comentat într-un mod ironic desemnearea lui Mohamed Salah drept cel mai bun jucător al sezonului în Premier League de către asociația jurnaliștilor din Anglia.

United e numărată pe Anfield! Salah a făcut 2-0, după o acțiune magnifică a echipei lui Klopp

Mohamed Salah a fost desemnat astăzi cel mai bun jucător al sezonului actual din Premier League, de către Asociația Jurnaliștilor din Anglia. Salah a primit 48% dintre voturi, depășindu-i pe Kevin de Bruyne (Manchester City) și Declan Rice (West Ham), care au completat podiumul.
Alegerea lui Salah este una logică, ținând cont de faptul că egipteanul este golgheterul acestei stagiuni, cu 22 goluri, dar este lider și în topul paselor decisive (13).
La conferința de presă premergătoare duelului cu Leeds de sâmbătă (ora 19:30, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player), Pep Guardiola a fost rugat să comenteze titlul primit de Salah din partea reprezentanților presei engleze. Antrenorul lui City a făcut-o într-un mod ironic, făcând referire la unele declarații făcute de Jurgen Klopp de-a lungul vremii.
"Jurgen a spus că ei au cel mai bun portar din lume, că au cel mai bun portar de rezervă din lume, cel mai bun fundaș central, cel mai bun închizător, cel mai bun atacant, așa că e normal ca ei să câștige toate premiile", a spus Guardiola.

Mohamed Salah, pe locul 3 în topul celor mai buni jucători din istoria lui Liverpool

Jurnaliștii englezi au publicat în această săptămână topul celor mai buni 50 de fotbaliști din istoria lui Liverpool. Conform celor de la FourFourTwo, pe primul loc se află Kenny Dalglish, urmat în clasament de Steven Gerrard și de Mohamed Salah.
Printre cei mai buni 20 de jucători care au evoluat de-a lungul timpului în tricoul "cormoranilor" se remarcă Ian Callaghan (locul 12), care a fost jucătorul lui Liverpool pentru aproape 19 ani, Sadio Mane (locul 16) și Jamie Carragher (locul 18).
În top 50 au mai fost incluși Alisson (locul 24), Jordan Henderson (locul 34), Michael Owen (locul 39), Fernando Torres (locul 43) și Xabi Alonso (locul 49).
Premier League 30 aprilie - 2 mai
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo