Manchester City a remizat ieri pe teren propriu în meciul cu cei de la Southampton, scor 0-0. La câteva zilei după victoria încheiată la scor de tenis în fața celor de la Leipzig în UEFA Champions League, trupa lui Pep Guardiola nu a putut marca un gol valabil în poarta "sfinților". În minutul 90+4, Southampton a avut câteva emoții după reușita lui Sterling, dar aceasta a fost anulată de VAR, din cauza unei poziții de offside.
https://i.eurosport.com/2021/09/17/3221979.jpg

Fanii lui Manchester City, cântec care ironizează declarațiile lui Guardiola

Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47
Deranjați de declarațiile lui Pep Guardiola, fanii lui Manchester City au venit într-un număr foarte mare la meciul de sâmbătă în fața celor de la Southampton. Înaintea meciului, Guardiola a încercat să lămurească situația, spunând că nu are de ce să își ceară scuze.
Fanii "cetățenilor" și-au făcut prezența într-un număr foarte mare la partida cu Southampton, înaintea partidei anunțându-se că s-au vândut toate biletele pentru această partidă. Pentru foarte mulți, acest lucru nu este deloc surprinzător, susținând că în meciurile de campionat din timpul zilei tribunele de pe Etihad sunt mereu pline, iar asistența scăzută de la meciul de miercuri cu Leipzig fiind pusă pe seama orei târzii la care se desfășura meciul.
Prezenți în număr mare, fanii lui Manchester City au avut un cântec ironic la adresa declarațiilor antrenorului spaniol, dar și la adresa fanilor celorlalte cluburi care fac glume pe seama asistenței de pe Etihad: "Am fost la Rotterdam, Monaco, Napoli sau Roma, dar tot avem locuri albastre goale, locuri albastre goale acasă" și au scandat "noi nu suntem aici". Cu toate acestea, fanii lui Manchester City nu doresc un conflict cu antrenorul rău, iar după aceste ironii, i-au scandat numele și au cântat "noi îl avem pe Pep Guardiola".
Premier League continuă în acest weekend la Eurosport.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47