Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola, ironizat de suporterii lui Manchester City! Ce au cântat fanii "cetățenilor"

Alex Masgras

Actualizat 19/09/2021 la 11:32 GMT+3

După victoria lui Manchester City din UEFA Champions League de miercuri cu Leipzig, Pep Guardiola a declarat că și-ar dori mai mulți fani la meciul de campionat cu Southampton din acest weekend. În urma acestei declarații, mai mulți fani au fost nemulțumiți de atitudinea antrenorului spaniol.

Pep Guardiola during Manchester City's 0-0 draw against Southampton in the Premier League.

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a remizat ieri pe teren propriu în meciul cu cei de la Southampton, scor 0-0. La câteva zilei după victoria încheiată la scor de tenis în fața celor de la Leipzig în UEFA Champions League, trupa lui Pep Guardiola nu a putut marca un gol valabil în poarta "sfinților". În minutul 90+4, Southampton a avut câteva emoții după reușita lui Sterling, dar aceasta a fost anulată de VAR, din cauza unei poziții de offside.
Spurs Chelsea

Fanii lui Manchester City, cântec care ironizează declarațiile lui Guardiola

Deranjați de declarațiile lui Pep Guardiola, fanii lui Manchester City au venit într-un număr foarte mare la meciul de sâmbătă în fața celor de la Southampton. Înaintea meciului, Guardiola a încercat să lămurească situația, spunând că nu are de ce să își ceară scuze.
Fanii "cetățenilor" și-au făcut prezența într-un număr foarte mare la partida cu Southampton, înaintea partidei anunțându-se că s-au vândut toate biletele pentru această partidă. Pentru foarte mulți, acest lucru nu este deloc surprinzător, susținând că în meciurile de campionat din timpul zilei tribunele de pe Etihad sunt mereu pline, iar asistența scăzută de la meciul de miercuri cu Leipzig fiind pusă pe seama orei târzii la care se desfășura meciul.
Prezenți în număr mare, fanii lui Manchester City au avut un cântec ironic la adresa declarațiilor antrenorului spaniol, dar și la adresa fanilor celorlalte cluburi care fac glume pe seama asistenței de pe Etihad: "Am fost la Rotterdam, Monaco, Napoli sau Roma, dar tot avem locuri albastre goale, locuri albastre goale acasă" și au scandat "noi nu suntem aici". Cu toate acestea, fanii lui Manchester City nu doresc un conflict cu antrenorul rău, iar după aceste ironii, i-au scandat numele și au cântat "noi îl avem pe Pep Guardiola".
Premier League continuă în acest weekend la Eurosport.
Program Premier League, etapa a cincea
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo