Pep Guardiola se află în fața unui moment important la Manchester City. Sâmbătă, în meciul de pe teren propriu cu Crystal Palace (ora 17:00), managerul catalan va aduna meciul cu 200 în Premier League. Înaintea jocului, el a dezvăluit că nu există secrete pentru succesul pe Etihad.
Manchester City a câștigat trei titluri în Premier League sub comanda lui Guardiola, de la sosirea lui de la Bayern Munchen în urmă cu 5 ani și nu-i mai lipsește decât Liga Campionilor pentru a avea un set complet de trofee.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47
Tot cu această ocazie, Pep a dat de înțeles că nu se vede alte 200 de meciuri pe banca tehnică a "cetățenilor".

Pep Guardiola nu crede că va conduce Manchester City în alte 200 de jocuri

Când a fost întrebat dacă va fi tot aici după alte 200 de jocuri, Guardiola a răspuns: "Nu, nu cred”. Pe lângă cele trei titluri din Premier League, mai deține în palmares patru Cupe ale Ligii și o Cupă a Angliei. În prezent, catalanul mai are contract până în 2023.
"Nu am niciun regret. Sunt mai mult decât încântat de ceea ce am trăit împreună și sper că în anii următori putem continua la același nivel.
Sunt aici de mulți ani. 200 de jocuri înseamnă mulți ani. Mulți ani înseamnă că am câștigat câteva jocuri. Fără secrete. Suntem judecați după rezultate. Nu suntem judecați după cât de buni suntem, ci doar după rezultate. A ajunge în această etapă se datorează faptului că ne-am descurcat decent cu jucătorii.
Șase sezoane aici este pentru că am obținut rezultate bune aici, altfel un alt manager ar sta în fața voastră acum. Trebuie să câștigi, altfel ai fi demis", a declarat Pep Guardiola într-o conferință de presă.
https://i.eurosport.com/2020/07/10/2848249.jpg
Pep Guardiola îl va avea în față pe Patrick Vieira. Manchester City – Crystal Palace este un joc special și pentru managerul francez, având în vedere că va înfrunta echipa de la care s-a retras din activitate. Asta după ce în precedenta deplasare a jucat și împotriva echipei Arsenal, unde a petrecut 9 ani.

Guardiola l-a lăudat pe Patrick Vieira

Patrick Vieira, care a fost prezentat la un moment dat ca un viitor manager al echipei Manchester City, a mers să învețe meserie inclusiv de la Pep Guardiola, timp de o săptămână când catalanul era la Bayern Munchen.
"Când o persoană ca Patrick a venit la Munchen, nu vă puteți imagina ce onoare a fost să primești o asemenea vizită. Acest tip de jucător – ca ființă umană, ceea ce a făcut – este remarcabil. A fost un privilegiu. După ce am fost împreună puțin timp la Manchester. A schimbat dinamica, felul în care joacă la Crystal Palace. Va fi o sarcină grea în acest joc, Palace a avut întotdeauna jucători foarte buni", a mai spus Pep Guardiola.
Înaintea jocului de sâmbătă, Manchester City ocupă locul 3 în Premier League, fiind la 2 puncte distanță de liderul Chelsea.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47