Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola, mesaj pentru Ole Gunnar Solskjaer: "Nimeni nu poate supraviețui unor rezultate slabe"

Alex Masgras

Actualizat 30/10/2021 la 13:41 GMT+3

Ole Gunnar Solskjaer se află într-o situație dificilă la Manchester United, iar Pep Guardiola, antrenorul rivalilor de la City, a avut un mesaj pentru antrenorul norvegian, cu o săptămână înainte de meciul direct.

Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

Ole Gunnar Solskjaer traversează o perioadă extrem de dificilă la Manchester United. Antrenorul norvegian în vârstă de 48 de ani tocmai vine după înfrângerea istorică de pe teren propriu contra lui Liverpool, scor 0-5, iar poziția sa înaintea partidei de astăzi cu Tottenham este în pericol.
Un nou eșec în Premier League ar putea duce la despărțirea de Solskjaer, în condițiile în care următorul meci de campionat al lui United este contra lui Manchester City, iar jocul echipei nu dă speranțe pentru un rezultat pozitiv în fața unui asemenea adversar.

Lui Pep Guardiola îi pare rău de situația în care se află Ole Gunnar Solskjaer la United

Întrebat dacă îi pare rău de Ole Gunnar Solskjaer, Pep Guardiola a avut un discurs fairplay față de rivalul său, punând accentul că la un club precum Manchester United, rezultatele sunt cele mai importante:
"Bineînțeles! Dar la United, tot ce se întâmplă este dublat. La fel ca Liverpool, sunt cele mai mari echipe ale Angliei de ani de zile. Victoriile reprezintă dublu, înfrângerile la fel. Nu e o surpriză.
Ole Gunnar Solskjaer și Pep Guardiola
Eu dacă nu aș avea rezultate bune, aș fi tratat la fel. Ca orice antrenor. Nimeni nu poate supraviețui unor rezultate slabe. Așteptările sunt foarte mari la United, trebuie să câștigi.
Pentru o perioadă lungă de timp, echipa nu a mai câștigat Premier League. Ei muncesc pentru a câștiga titluri, asta pentru că istoria lor o cere. Când am preluat-o pe Barcelona, știam acest lucru. Trebuia să câștig. Altfel, ar fi venit un alt antrenor la echipă", a declarat Pep Guardiola.
Până la derby-ul orașului Manchester, care va avea loc weekend-ul viitor, Manchester United va juca în această seară la Londra, pe Tottenham Stadium. Tottenham-Manchester United va fi în această seară de la ora 19:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo