Manchester City a terminat la egalitatea partida cu Crystal Palace de luni seară, scor 0-0. Echipa lui Guardiola nu a reușit să se impună seara trecută la Londra, iar avantajul "cetățenilor" s-a micșorat acum la patru puncte de principala contracandidată la titlu, Liverpool. Miercuri seară, echipa lui Jurgen Klopp poate veni la un singur punct de City, dacă va câștiga pe terenul lui Arsenal.
La finalul partidei de pe Selhurst Park, Guardiola a declarat că este mulțumit de prestația echipei sale, singurul lucru care a lipsit din jocul lui City în meciul cu Crystal Palace fiind golul:
"Cred că au jucat bine (n.r. Crystal Palace). Mai sunt multe meciuri de jucat, trebuie să câștigăm multe partide. Dar despre modul în care echipa a jucat, nu am regrete. Am fi preferat să câștigăm, bineînțeles, dar jocul a fost bun. Am jucat să câștigăm, ne-am creat șanse, statistica e de partea noastră.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM 18 ORE
Modul în care am jucat a fost grozav într-un stadion dificil, cu o suprafață de joc departe de a fi perfectă. Am fost aproape tot timpul, am avut un joc bun", a spus Guardiola pentru Sky Sports la finalul partidei.

Man City, remiză albă cu Crystal Palace! "Cetățenii" au pierdut 2 puncte, Liverpool poate profita

Citește și:

Guardiola, moment bizar cu portarul lui Crystal Palace

La finalul celor 90 de minute, Pep Guardiola a avut o discuție aprinsă cu Guaita, portarul lui Crystal Palace. Antrenorul lui City nu a dezvăluit ce au discutat cei doi la finalul partidei, în afara faptului că l-a felicitat pe portar pentru efortul depus și paradele sale.
https://i.eurosport.com/2022/03/15/3337895.jpg
În cele din urmă, după o conversație aprinsă, cei doi s-au îmbrățișat și au mers la vestiare. Guaita a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Crystal Palace, reușind să își salveze echipa de patru ori. Pe lângă paradele lui Guaita, City a lovit de două ori bara.
În acest moment, Manchester City se află pe primul loc în Premier League, cu 70 de puncte, în timp ce Liverpool se află pe locul al doilea, cu 66 de puncte, dar cu un meci mai puțin disputat.
https://i.eurosport.com/2022/03/14/3337833.jpg
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM 18 ORE
Premier League
Geniul lui Pep Guardiola! "Una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League"
ACUM O ZI