Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola nu își cere scuze după ce a fost criticat de fanii celor de la Manchester City

Alex Masgras

Actualizat 18/09/2021 la 12:14 GMT+3

Pep Guardiola a avut un mesaj pentru fanii lui Manchester City după victoria din UEFA Champions League în fața celor de la Leipzig. Antrenorul spaniol a spus că și-ar dori mai mulți fani la meciul de campionat cu Southampton, lucru care i-a deranjat pe unii dintre susținătorii "cetățenilor".

Pep Guardiola, Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a câștigat la scor de tenis prima partidă a sezonului din UEFA Champions League în fața celor de la Leipzig, vicecampioana din Bundesliga, scor 6-3. După o partidă în care Guardiola nu a fost pe deplin mulțumit, mai ales de Mahrez și Grealish, antrenorul spaniol a avut un mesaj pentru fanii de la City, spunând că și-ar dori să vină mai mulți la partida de astăzi de pe teren propriu cu Southampton. Din cauza acestui mesaj, mai mulți fani ai celor de la Manchester City l-au criticat pe antrenorul spaniol.

Pep Guardiola: "Nu o să îmi cer scuze"

La conferința de presă premergătoare meciului cu Southampton, Pep Guardiola s-a arătat deranjat de faptul că mesajul său a fost interpretat greșit.
"Am spus cumva după meci că am fost dezamăgit că stadionul nu a fost plin? O interpretare este o interpretare. Nu o să îmi cer scuze. Știu cât de dificil a fost sezonul trecut și vrem să facem lucrurile împreună sâmbătă. Nu contează câți fani vor veni, eu mă voi bucura de ei. După cinci sezoane, ei au înțeles greșit mesajul meu. Nu îmi voi cere scuze", a spus Pep Guardiola.
Joi, după partida din Champions League, fanii celor de la Manchester City s-au arătat dezamăgiți de mesajul lui Pep Guardiola, spunând că acest mesaj nu era necesar.
"Asistența noastră este în general excelentă. El (n.r. Guardiola) nu înțelege că este dificil pentru unii oameni să meargă la meci miercuri seara la ora 8. Le-a dat astfel posibilitatea fanilor celorlalte echipe să atace din nou clubul nostru, care cred că avem asistențe scăzute la meciurile de pe teren propriu. Ei se referă la Etihad ca Emptyhad. E o glumă din partea lor, dar nu are justificare", a spus Kevin Parker, secretarul general al fanclubului oficial al celor de la Manchester City.
La meciul de miercuri, 38,062 de oameni s-au aflat în tribunele de pe Etihad, în condițiile în care capacitatea stadionului este de aproximativ 55,000 de locuri. De asemenea, spațiul destinat fanilor oaspeților a fost aproape în totalitate gol.
În cele două meciuri de pe teren propriu în Premier League, stadionul celor de la Manchester City a fost aproape plin, cu 51,437 de spectatori la meciul cu Norwich și 52,276 de spectatori la meciul cu Arsenal.
Premier League continuă în acest weekend la Eurosport.
Program Premier League, etapa a cincea
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo