Manchester City a câștigat la scor de tenis prima partidă a sezonului din UEFA Champions League în fața celor de la Leipzig, vicecampioana din Bundesliga, scor 6-3. După o partidă în care Guardiola nu a fost pe deplin mulțumit, mai ales de Mahrez și Grealish, antrenorul spaniol a avut un mesaj pentru fanii de la City, spunând că și-ar dori să vină mai mulți la partida de astăzi de pe teren propriu cu Southampton. Din cauza acestui mesaj, mai mulți fani ai celor de la Manchester City l-au criticat pe antrenorul spaniol.

Pep Guardiola: "Nu o să îmi cer scuze"

Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47
La conferința de presă premergătoare meciului cu Southampton, Pep Guardiola s-a arătat deranjat de faptul că mesajul său a fost interpretat greșit.
"Am spus cumva după meci că am fost dezamăgit că stadionul nu a fost plin? O interpretare este o interpretare. Nu o să îmi cer scuze. Știu cât de dificil a fost sezonul trecut și vrem să facem lucrurile împreună sâmbătă. Nu contează câți fani vor veni, eu mă voi bucura de ei. După cinci sezoane, ei au înțeles greșit mesajul meu. Nu îmi voi cere scuze", a spus Pep Guardiola.
Joi, după partida din Champions League, fanii celor de la Manchester City s-au arătat dezamăgiți de mesajul lui Pep Guardiola, spunând că acest mesaj nu era necesar.
"Asistența noastră este în general excelentă. El (n.r. Guardiola) nu înțelege că este dificil pentru unii oameni să meargă la meci miercuri seara la ora 8. Le-a dat astfel posibilitatea fanilor celorlalte echipe să atace din nou clubul nostru, care cred că avem asistențe scăzute la meciurile de pe teren propriu. Ei se referă la Etihad ca Emptyhad. E o glumă din partea lor, dar nu are justificare", a spus Kevin Parker, secretarul general al fanclubului oficial al celor de la Manchester City.
La meciul de miercuri, 38,062 de oameni s-au aflat în tribunele de pe Etihad, în condițiile în care capacitatea stadionului este de aproximativ 55,000 de locuri. De asemenea, spațiul destinat fanilor oaspeților a fost aproape în totalitate gol.
În cele două meciuri de pe teren propriu în Premier League, stadionul celor de la Manchester City a fost aproape plin, cu 51,437 de spectatori la meciul cu Norwich și 52,276 de spectatori la meciul cu Arsenal.
Premier League continuă în acest weekend la Eurosport.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47