Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola, prima reacție după ce Tottenham a relansat lupta la titlu în Premier League

Irina Aldea

Actualizat 19/02/2022 la 22:37 GMT+2

Tottenham a produs în această seară surpriza pe Etihad și a învins-o pe Manchester City în etapa cu numărul 26 din Premier League. Pep Guardiola, antrenorul "cetățenilor", și-a exprimat la final dezamăgirea față de rezultat.

Pep Guardiola, Manager of Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Manchester City – Tottenham a fost meciul de 5 stele din etapa cu numărul 26 din Premier League. Cel mai așteptat duel din weekend nu a dezamăgit și am putut admira, în direct pe Eurosport 1, 5 goluri foarte frumoase. Dejan Kulusevski, împrumutat de Tottenham de la Juventus, a deschis scorul pe Etihad încă din minutul 4.
Gazdele au egalat ulterior prin Gundogan, în minutul 33, însă Tottenham a preluat conducerea în minutul 59, după reușita lui Harry Kane, a șaptea în acest sezon din Premier League. În minutul 90, Cristian Romero a atins mingea cu mâna în careu, iar arbitrul Anthony Taylor a acordat penalty după consultarea sistemului VAR. Mahrez a transformat fără nicio emoție lovitura de la 11 metri. Chiar dacă am fost foarte aproape de remiză, în minutul 90+5, Dejan Kulusevski a centrat perfect pentru Harry Kane, care a înscris cu o lovitură de cap.
picture

Rezumatul Man City – Tottenham 2-3. Harry Kane i-a îngenuncheat pe "cetățeni" pe Etihad

Ce a spus Pep Guardiola după Manchester City – Tottenham 2-3

"Ei bine, a fost un joc bun. Am încercat să marcăm prin toate părțile, mai ales pe stânga. Este foarte greu, ei s-au apărat foarte strâns. Tottenham are foarte multă calitate, mai ales când mingea ajunge la Harry Kane. Sunt foarte buni în ofensivă. În prima repriză au marcat golul și cam atât. În a doua repriză au un atac cu Harry Kane la start și marchează.
Nu sunt superstițios. Am spus acum câteva săptămâni că trebuie să câștigăm multe meciuri. Fiecare joc va fi ca o finală. Noi o știam și va fi bine să înțelegem cât de greu este. Din octombrie nu am pierdut niciun meci în Premier League. Știam că după trei înfrângeri se vor întoarce. În general, am fost acolo tot timpul. Am fost acolo, dar nu am putut câștiga. Nu aveam nevoie să pierdem un meci pentru a ști cât de greu este [să câștigăm titlul]. Mai sunt multe, multe jocuri de jucat", a spus Pep Guardiola la conferința de presă.
Clasamentul din Premier League după Man City - Tottenham 2-3
  • 1. Man City 63 de puncte, 26 de meciuri
  • 2. Liverpool 57 de puncte, 25 de meciuri
  • 3. Chelsea 50 de puncte, 25 de meciuri
  • 4. Man United 43 de puncte, 25 de meciuri
  • 5. West Ham 42 de puncte, 26 de meciuri
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo