Anglia are parte de un meci uriaș la finalul acestei săptămâni. Man City și Liverpool se înfruntă duminică, de la ora 18:30, într-un meci de titlu în Premier League (în direct pe Eurosport 1).
Înaintea acestui joc, Pep Guardiola a spus că Liverpool este cea mai mare rivală cu care s-a confruntat vreodată în cariera sa de manager.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM O ZI
Aceasta este o afirmație foarte importantă a managerului campioanei Angliei. Asta pentru că Pep a condus Barcelona timp de patru sezoane într-o rivalitate acerbă în La Liga cu Real Madrid, antrenată la data respectivă de Jose Mourinho. De asemenea, cu Bayern a câștigat trei tiluri în fața Borussiei Dortmund în Bundesliga. City a câștigat trei dintre ultimele patru titluri din Premier League, iar echipa lui Jurgen Klopp l-a luat pe celălalt, în 2020.
Cele două echipe se întâlnesc, de asemenea, șase zile mai târziu, pe Wembley, în semifinala Cupei Angliei și ar putea să ajungă față în față și în finala Ligii Campionilor.
Regularitatea întâlnirilor este principalul aspect pe care Guardiola își bazează evaluarea despre Liverpool, ca fiind cea mai mare rivală a sa, după cum a remarcat Manchester Evening News.

Pep Guardiola: "Când jucăm împotriva lor sunt întotdeauna multe momente și decizii importante în joc"

"Jucăm de multe ori, chiar de mai multe ori. Jose este un manager interesant și am avut rivalitatea la Barcelona.Dar în cinci ani aici am jucat de multe ori cu Liverpool și tot timpul am fost aproape. M-am confruntat și la Munchen cu Jurgen.Dar de când am preluat echipele aici, am fost aproape de multe ori. În fiecare sezon, cu excepția anului în care am obținut 100 de puncte și în anul în care ei au fost primii cu 99 de puncte, am fost aproape", a declarat Guardiola.
Managerul catalan a susținut că meciul de duminică s-ar putea reduce la punctele de "finețe". Pep a declarat: "Când jucăm împotriva lor sunt întotdeauna multe momente și decizii importante în joc. Sunt multe detalii de ambele părți. Ambele echipe sunt bune. Încercăm să descoperim punctele slabe pe care le au, acestea sunt puține. Încercăm să le exploatăm, să încercăm să fim noi înșine. Ne întâlnim deja de multe ori și nu doar în Premier League. Întotdeauna au fost jocuri interesante. "
Fiecare echipă mai are 8 jocuri de disputat până la final, iar Man City are avans de un punct în fruntea ierarhiei. Cele două echipe s-au desprins de restul adversarelor.
https://i.eurosport.com/2022/04/06/3350566.jpg
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
IERI LA 12:08
Premier League
Geniul lui Pep Guardiola! "Una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League"
IERI LA 07:05