Manchester City - Liverpool este de departe cel mai așteptat meci al week-end-ului. Cele două echipe sunt despărțire de un singur punct în fruntea ierarhiei din Premier League, iar confruntarea se anunță una pe viață și pe moarte.
Duelul din teren va fi orchestrat de cei doi antrenori, care au dezvoltat o rivalitate uriașă în ultimii ani. Spre deosebire de alte dueluri de la distanță între manageri importanți, relația dintre Klopp și Guardiola este una bazată pe un respect deosebit.
Citește și:
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
ACUM 6 ORE

Pep Guardiola: "Nu sunt cel mai bun antrenor din lume"

Astăzi au avut loc conferințele ale celor doi tehnicieni, iar fiecare a vorbit la superlativ despre celălalt. Klopp a fost primul, punctând că pentru el Guardiola este cel mai bun antrenor din lume și nimeni nu ar trebui să se îndoaiscă de asta. Prezent în fața jurnaliștilor pentru a prefața partida de pe Etihad, lui Guardiola i s-a transmis ce a spus Klopp despre el. Catalanul a dezvăluit că nu este de acord cu afirmația omologului său și a insistat că are o relație bună cu acesta.
"Nu am devenit antrenor pentru a fi cel mai bun. Nu sunt. Îi mulțumesc foarte mult lui Jurgen, dar nu sunt. Mi-ar plăcea să pot spune că sunt cel mai bun, dar nu sunt.
Jurgen face fotbalul mondial un loc mai bun pentru a trăi. Mesajul său este incredibil, este un mare competitor. Încerc să am o relație bună cu toți managerii. Am învățat că este mai bine decât să nu avem o relație unii cu alții. Am vorbit mult cu el în Germania. Este un băiat bun și nu am nicio problemă cu el", a spus Guardiola, citat de manchesterveningnews.co.uk.
Vorbind despre meciul de duminică, Guardiola a dezvăluit că echipa sa va încerca să-și facă jocul său obișnuit și va căuta să exploateze puținele puncte slabe ale adversarilor: "Când jucăm împotriva lor sunt întotdeauna multe momente și decizii importante în joc. Sunt multe detalii de ambele părți. Ambele echipe sunt bune. Încercăm să descoperim punctele slabe pe care le au, acestea sunt puține. Încercăm să le exploatăm, să încercăm să fim noi înșine. Ne întâlnim deja de multe ori și nu doar în Premier League. Întotdeauna au fost jocuri interesante "
Partida dintre Manchester City și Liverpool va fi duminică, de la ora 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/04/06/3350566.jpg
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
ACUM 8 ORE
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
17/05/2022 LA 12:55