Pep Guardiola este unul dintre cei mai mari antrenori din lume la ora actuală. Ibericul a obținut perfromanțe remarcabile cu Manchester City, cele 3 titluri din Premier League câștigate făcându-l cel mai de succes antrenor din istoria echipei de pe Etihad.
Contractul său cu "cetățenii" este valabil până în iunie 2023, dar oficialii și-ar dori ca Pep să continue și dincolo de acea dată. Vorbind despre viitorul său, Guardiola a lăsat să se înțeleagă că nu a luat o decizie dacă va continua sau nu la City, dar a punctat că nu va antrena nicio altă echipă din Premier League.
"Cât timp voi fi în Anglia, voi fi aici, la Manchester City. Chiar dacă voi pleca și va fi să revin, m-aș întoarce numai aici. Nu aș antrena niciun alt club din Anglia, în afară de City. Vreau să stau cât mai mult, atâta timp cât energia și dragostea mea sunt aici. După aceea nu știu ce se va întâmpla.", a spus Guardiola, citat de Marca.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
ACUM 14 ORE
Citește și:

Pep Guardiola visează să devină selecționer

Cu toate că a spus că vrea să stea cât mai mult la City, Guardiola a recunoscut că visează să ajungă selecționer după ce va pleca de pe Etihad.
"Mi-ar plăcea, am spus deja că atunci când termin aici mi-ar plăcea să conduc o echipă națională la o Cupă Mondială. Dar nu este ușor să o găsești. Sunt puține posturi. Dacă nu va fi să fie voi antrena cluburi în continuare, nu e nicio problemă", a punctat ibericul.
Pep Guardiola a reușit performanțe deosebite cu Manchester City pe plan intern, dar marea sa provocare este câștigarea Champions League la cârma "cetățenilor". În sezonul trecut a fost cel mai aproape, dar a pierdut finala împotriva lui Chelsea. Guardiola are două trofee Champions League în palmares, ambele cu Barcelona, în 2009 și 2011.
Apărarea titlului în Premier League este un alt obiectiv măreț al celor de la City. După 12 etape, echipa lui Guardiola este pe locul 3, la 3 puncte în spatele lui Chelsea. "Cetățenii" vor juca astăzi în runda a 13-a, pe teren propriu cu West Ham United, meci care va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player începând cu ora 16:00.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
IERI LA 05:59
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22