Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, s-a declarat încântat la finalul disputei de victoria obținută de echipa sa, care a revenit pe locul 2, cu 23 de puncte după primele 11 etape din Premier League.
Antrenorul a subliniat faptul că echipa sa a controlat meciul în mare măsură, adăugând faptul că Manchester City se simte foarte bine pe Old Trafford, acolo unde are 5 victorii în ultimele 7 meciuri.
Postul lui Ole Gunnar Solskjaer este în pericol ca urmare a acestui rezultat, însă Guardiola este concentrat pe parcursul echipei sale, care are ca obiectiv câștigarea campionatului.
Premier League
Everton trăiește momente groaznice! Ce au cântat fanii la finalul derby-ului Merseyside cu Liverpool
ACUM 2 ORE
Citește și:

Concluziile lui Guardiola după succesul cu United

Pep Guardiola a făcut primele declarații la finalul derby-ului cu United, iar spaniolul s-a arătat mulțumit de jocul echipei sale, ținând să-i spună lui Foden, care a precizat că a fost meciul vieții lui, faptul că este tânăr, iar acesta va mai avea parte de astfel de partide: "Vor urma mai multe meciuri de genul pentru Foden pentru că este foarte tânăr, vom avea mai multe meciuri ale vieții noastre. Am câștigat aici de multe ori de când lucrăm împreună, ne simțim foarte bine pe Old Trafford, mai bine decât orice alt stadion din deplasare.
Am prestat un joc solid, bun, iar victoria este meritată, sunt trei puncte foarte importante. Am reușit să pasăm foarte mult, am controlat meciul, cu excepția a câtorva minute pe parcursul meciului, ne-am descurcat excelent.
Fiecare jucător și-a respectat sarcinile de joc, iar noi am reușit să pasăm foarte bine.", a spus Pep, pentru Sky Sports, citat de BBC.com.
Întrebat dacă City ar fi trebuit să marcheze mai multe goluri, ținând cont de ocaziile pe care și le-a creat, Pep s-a declarat mulțumit de rezultatul în sine: "Este în regulă. Sunt un antrenor exigent, noi suntem o echipă cu pretenții, dar astăzi sunt foarte mulțumit.
Acesta este jocul de care aveam nevoie. United este o echipă periculoasă, însă noi am controlat jocul. Am condus cu 2-0 la pauză, iar după aceea totul a fost mult mai ușor, am simțit că nu trebuie să fac nicio schimbare.
În acest moment Chelsea este de neoprit. Știm că nu putem pierde multe puncte pentru a fi aproape de ei, dar împotriva echipelor puternice ne-am descurcat bine.", a precizat Pep, după succesul cu United.
În urma acestui rezultat, Manchester City se află pe locul 2, cu 23 de puncte, în timp ce United este pe locul 5, cu 17 puncte după primele 11 etape.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
LGîți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Reacția lui Mo Salah după ce a fost întrebat de Balonul de Aur a devenit virală în social media
ACUM 3 ORE
Premier League
Lista impresionantă de "cumpărături" a noului manager de la Manchester United
ACUM 4 ORE