Guardiola a fost nevoit să-şi anuleze o conferinţă de presă pe care ar fi trebuit să o susţină vineri seara, înaintea deplasării la Newcastle, după ce a primit un rezultat neconcludent la un test anti-Covid făcut în cursul dimineţii de vineri.
Tehnicianul spaniol, în vârstă de 50 de ani, s-a deplasat miercuri la Barcelona, pentru a asista la retragerea atacantului argentinian Sergio Aguero, fostul său elev de la Manchester City, nevoit să agaţe ghetele în cui din cauza problemelor cardiace.

Pep Guardiola este lider cu Manchester City după 17 etape

Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
ACUM 4 ORE
Pep Guardiola, a cărui mamă a murit de Covid-19 anul trecut, a fost foarte implicat în prevenirea răspândirii virusului care terorizează în prezent planeta şi şi-a îndemnat jucătorii să se vaccineze.
''Sunt îngrijorat nu pentru că va fi afectat campionatul, ci pentru că în societate încă există virusul şi oamenii suferă", a declarat el la începutul săptămânii.
Manchester City este lider al clasamentului după 17 etape, având un avans de un punct faţă de FC Liverpool, în timp ce Newcastle United ocupă penultima poziţie (19).
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Meciul dintre Newcastle şi Manchester City este unul dintre cele cinci jocuri care urmează să aibă loc în acest weekend, după ce nouă partide din Premier League au fost deja amânate în decurs de o săptămână din cauza infectărilor cu Covid-19 în rândul jucătorilor, iar lista echipelor afectate se măreşte cu fiecare zi care trece, provocând îngrijorarea cluburilor.
Programul weekend-ului în Premier League
  • Aston Villa -Burnley, sâmbătă, ora 17:00, Eurosport 1
  • Leeds United - Arsenal, sâmbătă, ora 19:30, Eurosport 1
  • Newcastle - Manchester City, duminică, ora 16:00
  • Wolves - Chelsea, duminică, ora 16:15, Eurosport 1
  • Tottenham - Liverpool, duminică, ora 18:30, Eurosport 1
Conform ultimelor cifre oficiale, citate de agenţia EFE, numărul infectărilor cu coronavirus în Marea Britanie a înregistrat un nou record de la debutul pandemiei, ajungând la 93.045 de cazuri în 24 de ore, cu 5.000 în plus faţă de ziua anterioară.
Sursa: Agerpres
Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
ACUM O ZI
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17