Chelsea traversează cea mai dificilă perioadă din istoria modernă a fotbalului și chiar în sezonul în care este campioana en-titre a Europei. Clubul din vestul Londrei a fost supus mai multor restricții după ce proprietarul Roman Abramovich a fost sancționat de guvernul Marii Britanii în urma invaziei Rusiei în Ucraina.
Oligarhul rus caută un nou cumpărător pentru Chelsea, deși tranzacția trebuie monitorizată și să aibă acceptul guvernului. Cu ocazia partidei Chelsea – Newcastle (scor 1-0), fostul portar al clubului, Peter Cech, a admis că situația este dificilă
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
ACUM 2 ORE
"Avem multe întrebări, dar nu prea multe răspunsuri. Suntem hotărâți să ne concentrăm asupra lucrurilor pe care le putem controla, adică discuțiile cu oamenii, sprijinirea reciprocă, venirea la antrenament, concentrarea pe jocuri. Echipele clubului au sprijinul pentru a face astea.
Ne-am dori să păstrăm și integritatea Premier League. Vrem să ne pregătim cât mai mult posibil și să încercăm să facem tot posibilul. Trebuie să recunosc că mergem de la zi la zi. Nu avem asta în mâinile noastre. Se poartă discuții pentru a putea funcționa într-un mod astfel încât să putem încheia sezonul. Facem parte din Premier League, una dintre cele mai bune competiții din lume. Prin faptul că am putea continua și să încheiem sezonul, i-ar ajuta pe toți ceilalți din ligă.
Nu sunt implicat în discuțiile cu guvernul. Avem Consiliul de Administrație care vorbește cu guvernul despre licență, despre cum putem funcționa și ce putem face să încheiem sezonul. Mergem de la zi la zi și sperăm că situația se va clarifica în curând.
Sperăm că oamenii care lucrează pentru club vor putea să-și obțină salariile și să-și trăiască viața. Dar este o întrebare dificilă pentru mine să răspund, deoarece nu știu cum va fi licența peste câteva zile. Aceasta este o situație de zi cu zi. Munca noastră pe terenul de antrenament este să ne sprijinim reciproc, să ne ajutăm reciproc și să încercăm să găsim o modalitate de a ne concentra în momentele dificile. Pentru asta am depus multă energie", a declarat consilierul tehnic al clubului pentru Sky Sports.

Peter Cech: "Sperăm că Thomas Tuchel va rămâne"

Peter Cech a vorbit și despre situația jucătorilor care își încheie contractele, dar și despre viitorul lui Thomas Tuchel.
https://i.eurosport.com/2022/03/11/3335918.jpg
"Este ceva ce nu știm în acest moment despre jucătorii fără contract. De aceea au loc discuții, negocieri. Am dori să știm cum funcționăm și ce putem face cu echipa în viitor. Fără aceste răspunsuri, este dificil de planificat.
Thomas Tuchel are contract până în 2024. Ni s-a spus că contractele vor fi evaluate, dar sperăm să-l avem antrenor în continuare. Mâine lucrurile se pot schimba și atunci răspunsul meu va fi irelevant. Știm că în fotbal managerii vin și pleacă. Uneori cluburile schimbă și proprietarii. Știm asta. Acum suntem în situația aceasta. Sperăm că noul proprietar va veni și va dori să continue această moștenire a clubului, pentru a fi competitiv și pentru a avea grijă de comunitate ca fundația Chelsea în trecut. "
https://i.eurosport.com/2022/03/10/3335247.jpg
Premier League
Nici virusul nu-i mai dă fiori lui Antonio Conte în drumul spre Liga Campionilor
ACUM 14 ORE
Premier League
Regretele lui Ralf Rangnick la Manchester United! Ce a declarat înaintea ultimei etape
ACUM 15 ORE