Petr Cech poziția de consultant al clubului Chelsea. Cech este cel mai nou membru al conducerii care părăsește echipa, după ce Bruce Buck și Marina Granovskaia au plecat și ei de la echipă, după ce Todd Boehly a devenit noul proprietar al clubului londonez.
Petr Cech ocupa această poziție de trei ani, fiind lăudat pentru modul în care a reușit să îmbunătățească legătura dintre prima echipă și academia clubului.
După ce a părăsit clubul, Cech a anunțat că a simțit că este momentul potrivit să facă acest pas, din moment ce există o nouă conducere la Chelsea:
Premier League
Neville îl acuză pe Ronaldo pentru haosul creat la United. Ce spune despre situația lusitanului
06/08/2022 LA 12:04
"A fost un privilegiu să ocup această poziție la Chelsea în ultimii trei ani. Cu o nouă conducere la club, am simțit că acesta este momentul potrivit să plec", a spus Cech.
Citește și:

Petr Cech renunță la rolul de consultant de la Chelsea

Petr Cech a fost portarul echipei Chelsea în perioada 2004-2015, câștigând alături de Chelsea patru titluri în Premier League, dar și trofeul UEFA Champions League în 2012.
Chiar dacă a părăsit echipa, Petr Cech este bucuros că Chelsea a găsit stabilitate în acest moment, după ce a avut parte de o primă jumătate a anului 2022 extrem de dificilă. Roman Abramovich, fostul proprietar al clubului, a fost nevoit să scoată la vânzare echipa, în urma sancțiunilor primite din cauza invaziei Rusiei în Ucraina.
"Sunt bucuros că Chelsea se află într-o poziție excelentă acum, alături de noi proprietari. Am încredere că va avea succes în viitor, atât pe teren, cât și în afara lui", a mai spus Cech.
Todd Boehly, noul proprietar al celor de la Chelsea, a vorbit și el despre despărțirea de Petr Cech: "Petr este un membru important al familiei Chelsea. Înțelegem decizia sa de a părăsi echipa și îi mulțumim pentru contribuțiile sale din postura de consultat și pentru dăruirea sa pentru club și comunitatea noastră. Îi urăm numai bine".
Premier League
Jucătorii lui Liverpool nu voiau să participe la parada din sezonul trecut. Mărturia unui om de bază
06/08/2022 LA 11:32
Premier League
Lingard răspunde acuzațiilor legate de transferul la Forest. Ce a spus mijlocașul englez
05/08/2022 LA 18:18