Fanii lui Chelsea au apelat la rețelele de socializare pentru a-și arăta furia față de noul proprietar Todd Boehly, după ce s-a confirmat că Petr Cech va părăsi clubul. Fostul portar de pe Stamford Bridge a fost în ultimii ani consilier tehnic și de performanță al Albaștrilor. El este al treilea oficial important care se desparte de Chelsea în această perioadă, după directorul sportiv Marina Granovskaia și președintele clubului Bruce Buck.
Într-o declarație postată pe site-ul vclubului Chelsea, Cech a spus: "A fost un privilegiu imens să îndeplinesc acest rol la Chelsea în ultimii trei ani. Clubul are un nou proprietar și simt că acum este momentul potrivit pentru mine să mă dau deoparte.
Premier League
Neville îl acuză pe Ronaldo pentru haosul creat la United. Ce spune despre situația lusitanului
06/08/2022 LA 12:04
Sunt mulțumit că gruparea se află acum într-o poziție excelentă cu noii proprietari și sunt încrezător în succesul clubului pe viitor atât pe teren, cât și în afara lui."

Petr Cech a plecat de la Chelsea și a provocat îngrijorare în rândul fanilor

Fanii lui Chelsea s-au arătat însă îngrijorați de viitorul clubului și au apelat la Twitter pentru a-și face cunoscute sentimentele, după cum a subliniat Daily Mail.
"Acum, îmi este frică de acești noi proprietari. Ei doar sparg structura existentă și îi dau afară pe cei care cunosc clubul", a punctat un fan, în timp ce altul a precizat: "Există prea multe schimbări. Cu siguranță este o mișcare proastă. Lui Tuchel îi plăcea să lucreze cu Cech. A spus-o de multe ori."
La despărțirea de Petr Cech, Boehly, președinte și co-proprietar al clubului, a declarat: "Petr este un membru important al familiei Chelsea.
Înțelegem decizia lui de a pleca și îi mulțumim pentru contribuțiile lui din postura de consilier și pentru angajamentul lui față de club și față de comunitatea noastră. Îi dorim tot ce este mai bun."
Chelsea s-a clasat pe locul 3 la finalul sezonului trecut în Liga Campionilor, iar fanii așteaptă cu nerăbdare primele întăriri la echipă. Deocamdată, clubul nu a încheiat niciun transfer până la această dată. În schimb, au plecat câțiva jucători, în frunte cu Rudiger la Real Madrid și Romelu Lukaku, sub formă de împrumut, la Inter Milano.
Premier League
Jucătorii lui Liverpool nu voiau să participe la parada din sezonul trecut. Mărturia unui om de bază
06/08/2022 LA 11:32
Premier League
Lingard răspunde acuzațiilor legate de transferul la Forest. Ce a spus mijlocașul englez
05/08/2022 LA 18:18