Mass-media din Anglia vorbește la unison în aceste zile despre faptul că Erik Ten Hag va fi numit în perioada imediat următoare managerul echipei, începând din vară. Totodată, antrrenorul de la Ajax va primi și un buget consistent de transferuri, în tentativa de a reveni în lupta pentru titlu în Premier League.
Prioritățile grupării de pe Old Trafford sunt să aducă un nou atacant și o schimbare substanțială a echipei la mijlocul terenului. Planurile de achiziții îi cuprinde pe Harry Kane, Declan Rice, Kalvin Phillips și John McGinn, dintre jucătorii care evoluează în Premier League.
Premier League
Nici virusul nu-i mai dă fiori lui Antonio Conte în drumul spre Liga Campionilor
ACUM O ORĂ
Potrivit Daily Mail, Man United se apropie de o înțelegere cu clubul Ajax, pentru a-l elibera pe antrenorul în vârstă de 52 de ani, care mai are contract până în 2023. Au fost purtate deja discuțiile cu clubul olandez, pentru a stabili condițiile pentru transferul lui Ten Hag pe Old Trafford.

Man United are nevoie de o revizuire a echipei de joc

Una dintre sarcinile cele mai presante este o revizuire a echipei de joc, având în vedere că există o serie de jucători care trebuie înlocuiți. Actualul Man United nu pare să mai funcționeze, din moment ce echipa este pe locul 7 în Premier League și cu șanse tot mai mici de a prinde Liga Campionilor în viitorul sezon.
Sursa citată susține că Ten Hag le-a oferit oficialilor clubului o listă cu potențiale ținte de transfer, inclusiv câteva dintre vedetele sale Ajax. Clubul este dispus să pună la bătaie o sumă consistentă pentru transferuri.
Printre țintele de top se numără Kane, Phillips și Rice, trei dintre cele mai importante vedete ale Angliei și vedete în Premier League. Toți evoluează în poziții în care United are nevoie disperată de îmbunătățire.
Harry Kane a fost ținta lui Man City în vara trecută, dar Tottenham a rezistat ofertelor de peste 100 de milioane de lire sterline. Rămâne de vpzut dacă londonezii vor fi mai deschiși la negocieri pentru plecarea căpitanului în viitoarea fereastră de transfer. Venirea lui Rice este mai probabilă, având în vedere dorința mijlocașului de la West Ham de a juca în Liga Campionilor. John McGinn de la Aston Villa este văzut și el ca o altă opțiune la mijlocul terenului.
Manchester Evening News a susținut, de asemenea, că United lucrează la o înțelegere pentru a-l semna pe Phillips, partenerul lui Rice la Euro 2020, în naționala Angliei. Echipa are mare nevoie de un mijlocaș care să ofere protecție celor patru din spate și să ajute la progresia jocului către atac.

Trei jucători vizați de Man United de la Ajax

Pe lista de achiziții sunt și jucători din afara Premier League. Jude Bellingham este, de asemenea, o opțiune, dar este puțin probabil ca Borussia Dortmund să-i permită să părăsească Germania în aceeași vară cu Erling Haaland, care va ajunge cel mai probabil la Manchester City sau Real Madrid. Printre starurile de la Ajax de care Ten Hag ar fi interesat se numără olandezul Ryan Gravenberch, Noussair Mazraoui și brazilianul Anthony.
De notat faptul că Man United ar trebui să plătească în jur de 2 milioane de euro clubului Ajax, pentru a-i permite antrenorului să ajungă pe Old Trafford.
https://i.eurosport.com/2022/04/06/3350566.jpg
Premier League
Regretele lui Ralf Rangnick la Manchester United! Ce a declarat înaintea ultimei etape
ACUM 2 ORE
Premier League
Pep Guardiola, înaintea ultimei etape din Premier League: "E un privilegiu"
ACUM 2 ORE