Tottenham este o echipă greu de înțeles în această perioadă. A învins-o pe Manchester City în weekend-ul precedent, după un meci superb, cu 3-2, dar a fost înfrântă în 4 din ultimele 5 etape, iar o calificare în Liga Campionilor pare un obiectiv tot mai îndepărtat.
Ultimul eșec a fost înregistrat, miercuri seara, la Burnley, pe terenul unei formații aflate în zona retrogradării, cu scorul de 1-0. După meci, Antonio Conte a "explodat". Managerul italian a susținut că este pregătit pentru discuții cu oficialii clubului, după ce a întrebat dacă este omul potrivit pentru această slujbă.
Premier League
Ralf Rangnick: "Nu-l învinovățesc pe Cristiano Ronaldo, dar ... ". Ce îi reproșează portughezului
ACUM O ORĂ
"Trebuie să vorbesc cu clubul. Sunt prea sincer să închid ochii, să continui în acest fel și să-mi iau și salariul. Vreau să-mi asum responsabilitatea. Sunt deschis pentru orice decizie, pentru că vreau să ajut Tottenham. Am suferit patru înfrângeri în ultimele cinci jocuri, este prima dată în viața mea când se întâmplă acest tip de situație. Este inacceptabil", a declarat Antonio Conte, potrivit Daily Mail.

Antonio Conte: "Poate că în acest moment nu sunt atât de bun să reușesc acest lucru"

Antonio Conte a sugerat că ar putea pleca de la Tottenham după înfrângerea de aseară, echipa fiind doar pe locul 8 în Premier League, la 7 puncte distanță de Manchester United (locul 4).
"Am venit să încerc să îmbunătățesc situația echipei Tottenham, dar poate că în acest moment nu sunt atât de bun să reușesc acest lucru. Încerc să fac totul pentru a schimba situația, dar lucrurile nu se schimbă. Vorbim despre cursa pentru locul 4, iar realitatea din ultimele cinci jocuri este că trebuie să fim atenți să nu luptăm pentru zona retrogradării.
Acesta este adevărul, aceasta este realitatea și atunci când se întâmplă acest tip de situație, poate că este ceva în neregulă.
Sunt prea cinstit să închid ochii, să continui și să spun: 'OK, vreau să termin sezonul în acest fel, salariul meu este bun'. Vreau să fac o evaluare cu clubul. ", a mai spus managerul italian.
Într-un interviu pentru talkSPORT, Conte a descris rezultatul împotriva lui Burnley drept un "dezastru" și că forma de moment a echipei este precum a unei formații care luptă pentru evitarea retrogradării.
"Când spun despre efectuarea unei evaluări, cu siguranță trebuie să vorbesc cu clubul. Să găsim soluția potrivită pentru că, repet, nu este corect să continui așa."
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
ACUM 5 ORE
Premier League
Kevin de Bruyne a fost votat jucătorul sezonului în Premier League. Clubul select în care a intrat
ACUM O ZI