Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Incertitudine la United după înfrângerea cu City! Un star vrea să plece de sub comanda lui Rangnick

Andrei Nicolae

Actualizat 07/03/2022 la 19:09 GMT+2

Marcus Rashford ia tot mai în serios în calcul să se despartă de Manchester United, din cauza lipsei de minute de joc din ultima perioadă. Atacantul a prins echipa de start doar în 2 din ultimele 11 partide ale grupării de pe Old Trafford, club la care joacă încă din copilărie.

Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Marcus Rashford a început și derby-ul orașului Manchester ca rezervă, fiind introdus în teren de Rangnick în minutul 64, în locul lui Paul Pogba. United a fost învinsă clar, cu 4-1, astfel că a coborât pe locul 5 în Premier League. Șansele grupării de pe Old Trafford de a prinde Liga Campionilor depind acum și de pașii pe care îi va face Arsenal în următoarele săptămâni.
Iar într-un sezon în care Manchester United a fost departe de așteptări, nemulțumirile lui Marcus Rashford sunt tot mai mari. Atacantul în vârstă de 24 de ani se gândește tot mai serios la posibilitatea de a solicita transferul la altă echipă, având în vedere că joacă destul de puțin sub comanda lui Ralf Rangnick. O ipoteză surprinzătoare, având în vederecă Rashford este la Manchester United din copilărie, fiind un produs al grupării de pe Old Trafford.

Marcus Rashford este un jucător scump. Man United nu va accepa orice cerere de transfer

După ce a jucat toate cele 90 de minute în remiza de la Newcastle din 27 decembrie, jucătorul a mai început doar două din cele 11 meciuri ale echipei în Premier League. La un joc a fost indisponibil din cauza unei accidentări, de două ori a fost rezervă nefolosită, iar partida cu Manchester City a fost a șasea lui apariție venind de pe banca de rezerve.
Rashford a ratat primele două luni ale sezonului din cauza unei operații la umăr, dar acum este frustrat că nu joacă mai mult, după cum evidențiază The Guardian.
El are un contract până în 2023 cu Manchester United, clubul având opțiunea de a-i prelungi contractul pe încă un sezon. Rashford pare a fi acum însă o rezervă a lui Anthony Elanga în opțiunile lui Rangnick.
Managerul va rămâne la conducerea echipei doar până la sfârșitul sezonului, iar Rashford trebuie să cântărească dacă situația lui se va îmbunătăți cu următorul manager. Internaționalul Angliei ar saluta orice lămurire pe care clubul o poate oferi, după cum mai remarcă sursa citată. Acum nu există nicio garanție că United va accepta orice cerere de transfer, Rashford fiind unul dintre cei mai valoroși jucători ai clubului.
Deocamdată, Manchester United este pe deplin implicată în căutarea unui manager permanent din vară. Erik ten Hag de la Ajax este dat principalul favorit de mass-media din Anglia pentru a prelua din vară echipa. Mauricio Pochettino de la Paris Saint-Germain este și el o opțiune.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo