Marcus Rashford a început și derby-ul orașului Manchester ca rezervă, fiind introdus în teren de Rangnick în minutul 64, în locul lui Paul Pogba. United a fost învinsă clar, cu 4-1, astfel că a coborât pe locul 5 în Premier League. Șansele grupării de pe Old Trafford de a prinde Liga Campionilor depind acum și de pașii pe care îi va face Arsenal în următoarele săptămâni.
Iar într-un sezon în care Manchester United a fost departe de așteptări, nemulțumirile lui Marcus Rashford sunt tot mai mari. Atacantul în vârstă de 24 de ani se gândește tot mai serios la posibilitatea de a solicita transferul la altă echipă, având în vedere că joacă destul de puțin sub comanda lui Ralf Rangnick. O ipoteză surprinzătoare, având în vederecă Rashford este la Manchester United din copilărie, fiind un produs al grupării de pe Old Trafford.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
ACUM O ORĂ

Marcus Rashford este un jucător scump. Man United nu va accepa orice cerere de transfer

După ce a jucat toate cele 90 de minute în remiza de la Newcastle din 27 decembrie, jucătorul a mai început doar două din cele 11 meciuri ale echipei în Premier League. La un joc a fost indisponibil din cauza unei accidentări, de două ori a fost rezervă nefolosită, iar partida cu Manchester City a fost a șasea lui apariție venind de pe banca de rezerve.
Rashford a ratat primele două luni ale sezonului din cauza unei operații la umăr, dar acum este frustrat că nu joacă mai mult, după cum evidențiază The Guardian.
El are un contract până în 2023 cu Manchester United, clubul având opțiunea de a-i prelungi contractul pe încă un sezon. Rashford pare a fi acum însă o rezervă a lui Anthony Elanga în opțiunile lui Rangnick.
Managerul va rămâne la conducerea echipei doar până la sfârșitul sezonului, iar Rashford trebuie să cântărească dacă situația lui se va îmbunătăți cu următorul manager. Internaționalul Angliei ar saluta orice lămurire pe care clubul o poate oferi, după cum mai remarcă sursa citată. Acum nu există nicio garanție că United va accepta orice cerere de transfer, Rashford fiind unul dintre cei mai valoroși jucători ai clubului.
Deocamdată, Manchester United este pe deplin implicată în căutarea unui manager permanent din vară. Erik ten Hag de la Ajax este dat principalul favorit de mass-media din Anglia pentru a prelua din vară echipa. Mauricio Pochettino de la Paris Saint-Germain este și el o opțiune.
Premier League
Christian Eriksen ar vrea să joace din nou în Champions League! Ce a spus despre viitorul său
ACUM 5 ORE
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
ACUM 20 ORE