Jucătorul african a părăsit clubul de pe Anfield, deși avea încă un an de contract cu gruparea condusă de Klopp. Sengalezul a semnat o înțelegere valabilă pe trei ani cu Bayern Munchen, după ce bavarezii au plătit aproximativ 40 de milioane de euro pentru mutarea sa.
Jurgen Klopp a vorbit despre jucătorul pe care l-a antrenat timp de șase ani și a scos în evidență forma fizică de invidiat a lui Mane.
"Va juca mulți ani. Poate juca până la 38, 39 de ani, cu fizicul său este absolut nebunesc. Bayern are un jucător foarte bun, iar noi l-am avut timp de șase ani, deci este foarte bine, iar totul a arătat că genul acesta de transferuri funcționează. Voi folosi asta drept exemplu în viitor.
Premier League
Neville îl acuză pe Ronaldo pentru haosul creat la United. Ce spune despre situația lusitanului
06/08/2022 LA 12:04
Este normal că în unele relații este nevoie de o schimbare. În acest caz, Sadio a vrut [să plece], iar noi am reacționat și am încercat să facem tot ce e mai bine. Sunt complet în regulă cu asta, chiar dacă îi vom duce dorul", a declarat neamțul, citat de Daily Mail.
Citește și:

Mane a luat decizia de a pleca anul trecut

Senegalezul a dezvăluit într-un interviu pentru BBC Sport Africa care au fost intențiile sale încă din 2021. Mane a confirmat că a cerut să plece de la Liverpool în urmă cu un an, el fiind convins că are nevoie de o nouă provocare.
"Anul trecut am luat decizia de a pleca pentru că am nevoie de o nouă provocare în viața mea. Pentru mine a fost momentul potrivit. Am vorbit cu antrenorul [Jurgen Klopp] în urmă cu un an și i-am vorbit despre dorința mea de a pleca. Dacă îmi vedeți povestea, am venit dintr-un oraș mic - viața mea a fost mereu o provocare, așa că vreau să mă provoc tot timpul."
Sadio Mane a marcat chiar la debut în tricoul bavarezilor, în amicalul disputat în fața lui DC United, câștigat categoric cu scorul de 6-2.
Premier League
Jucătorii lui Liverpool nu voiau să participe la parada din sezonul trecut. Mărturia unui om de bază
06/08/2022 LA 11:32
Premier League
Lingard răspunde acuzațiilor legate de transferul la Forest. Ce a spus mijlocașul englez
05/08/2022 LA 18:18