Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pochettino, întrebat dacă Mbappe pleacă la Real Madrid. Dezvăluirea antrenorului și ce spune despre debutul lui Messi

Razvan Circeag

Publicat 28/08/2021 la 18:05 GMT+3

Mauricio Pochettino a susținut o conferință de presă înaintea duelului cu Reims din Ligue 1. Tehnicianul a vorbit și despre situația lui Kylian Mbappe, dar și despre Leo Messi.

Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe (R) celebrates with Paris Saint-Germain's Argentinian head coach Mauricio Pochettino (L) after scoring a goal during the French Cup semi-final football match between Montpellier (MHSC) and Paris Saint-Ger

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe este protagonistul unei alte televonele extrem de discutate în această vară absolut nebună. Până acum am avut parte de niște mutări senzaționale în această perioadă de transferuri și pare că nu s-au încheiat. În continuare, Mbappe ocupă prima pagină a site-urilor de specialitate, iar viitorul său este necunoscut.
PSG joacă în deplasare la Reims duminică, în cea de-a patra etapă din noul sezon. Mauricio Pochettino a vorbit în cadrul conferințe de presă premergătoare meciului despre Mbappe, dar a spus că francezul nu i-a comunicat până acum că ar vrea să plece la Real Madrid.
"Nu, nu mi-a zis nimic despre faptul că ar vrea să plece de la PSG. Pozițiile președintelui și directorului nostru sportiv sunt foarte clase și neschimbate în ceea ce-l privește pe Mbappe", a afirmat Pochettino.
Program Premier League - etapa a 3-a 2021/2022

Debutează Leo Messi cu Reims?

Leo Messi s-a transferat în această vară la PSG, iar debutul său este așteptat de către toți fanii fotbalului. Pochettino a vorbit și despre care sunt șansele ca să-l vedem la treabă pe Messi, cu Reims.
"E important să înțelegem că unii jucători au venit mai târziu de la Copa America sau Campionatul European. Și nu au avut un presezon adecvat. A trebuit să se pregătească, este un sezon lung. S-au antrenat bine (n.r. Messi și Neymar). Cu siguranță se vor număra printre cei convocați în lot.
Vom vedea dacă vor face parte din primul unsprezece. Dacă va fi titular Messi? Încă mai trebuie să analizăm lucrul acesta. Vom vedea, el abia așteaptă să debuteze", a spus antrenorul parizienilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo