Kylian Mbappe este protagonistul unei alte televonele extrem de discutate în această vară absolut nebună. Până acum am avut parte de niște mutări senzaționale în această perioadă de transferuri și pare că nu s-au încheiat. În continuare, Mbappe ocupă prima pagină a site-urilor de specialitate, iar viitorul său este necunoscut.
Conform speculațiilor din ultimele zile, tânărul atacant francez este mai aproape ca niciodată de Real Madrid.
PSG joacă în deplasare la Reims duminică, în cea de-a patra etapă din noul sezon. Mauricio Pochettino a vorbit în cadrul conferințe de presă premergătoare meciului despre Mbappe, dar a spus că francezul nu i-a comunicat până acum că ar vrea să plece la Real Madrid.
Ligue 1
Mbappe, criticat dur pentru că îl copiază pe Messi în sens negativ: "Sunt frustrat când îl urmăresc"
ACUM 11 ORE
"Nu, nu mi-a zis nimic despre faptul că ar vrea să plece de la PSG. Pozițiile președintelui și directorului nostru sportiv sunt foarte clase și neschimbate în ceea ce-l privește pe Mbappe", a afirmat Pochettino.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg

Debutează Leo Messi cu Reims?

Leo Messi s-a transferat în această vară la PSG, iar debutul său este așteptat de către toți fanii fotbalului. Pochettino a vorbit și despre care sunt șansele ca să-l vedem la treabă pe Messi, cu Reims.
"E important să înțelegem că unii jucători au venit mai târziu de la Copa America sau Campionatul European. Și nu au avut un presezon adecvat. A trebuit să se pregătească, este un sezon lung. S-au antrenat bine (n.r. Messi și Neymar). Cu siguranță se vor număra printre cei convocați în lot.
Vom vedea dacă vor face parte din primul unsprezece. Dacă va fi titular Messi? Încă mai trebuie să analizăm lucrul acesta. Vom vedea, el abia așteaptă să debuteze", a spus antrenorul parizienilor.
Ligue 1
Condiția pusă de Zidane. Pe cine trebuie să dea afară PSG, pentru ca francezul să semneze
ACUM 18 ORE
UEFA Europa Conference League
Randers - CFR Cluj 2-1! Campioana României este eliminată din Conference League
IERI LA 12:58