Manchester United a suferit cea mai usturătoare înfrângere din istoria duelurilor de pe Old Trafford cu marea rivală Liverpool, iar starea de spirit în lotul "diavolilor" este una foarte tensionată. Cel puțin așa susține o parte a presei britabice, care a dezvăluit că Solskjaer și-a pierdut încrederea jucătorilor, motiv pentru care viitorul norvegianului este incert, deși a fost confirmat încă o dată în funcție de oficialii clubului.
Solskjaer l-a ținut rezervă pe Pogba în partida cu Liverpool, dar managerul lui United l-a trimis pe francez în teren la pauză, sperând că acesta va reuși să limpezească jocul echipei sale. Nu a fost să fie așa, pentru că mijlocașul a primit cartonaș roșu după doar 15 minute, în urma unei intrări dure asupra lui Keita.
Presa britanică a scris în ziua ulterioară meciului că Pogba și-a cerut scuze colegilor pentru gestul său, dar l-a ignorat total pe Ole Gunnar Solskjaer, cu care nici nu a vrut să stea de vorbă, fiind probabil nemulțumit că este mai mult rezervă în ultima vreme.
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
04/12/2022 LA 11:59
Citește și:

Pogba a dezmințit neînțelegerile cu Solskjaer

Internaționalul francez a rupt tăcerea cu privire la acest aspect și a dezmințit informațiile apărute în tabloidele engleze. Tonul folosit de Pogba a fost unul cât se poate de dur, acesta acuzându-i pe jurnaliști că vor doar să-și facă imagine pe spatele său prin inventarea unor astfel de subiecte.
"Presa tabloidă vrea încă o dată să creeze polemici cu știri 100% false. Sunt doar minciuni pentru a face titluri atractive. Jurnaliştii îmi folosesc numele pentru a fi văzuţi când nu e nimic de văzut.
Singurul motiv pentru care mă adresez cu privire la acest lucru este respectul față de antrenorul, clubul și fanii mei pentru a trimite un mesaj clar: cu cât îi citești mai puțin pe acești oameni, cu atât ești mai bine, nu au nicio rușine și vor spune orice fără nicio bază.", a scris Pogba pe contul personal de Instagram.
Paul Pogba nu traversează cea mai bună perioadă la Man United, iar viitorul său este pus în continuare sub semnul întrebării. Contractul francezului va expira la finalul acestui sezon, iar deocamdată acesta nu a dat vreun răspuns la oferta colosală pe care a primit-o din partea clubului. Presa internațională a scris în ultima vreme că Real Madrid, Barcelona, Juventus sau PSG sunt pe urmele mijlocașului, și tocmai de aceea starul nu se grăbește să ia deocamdată o decizie.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Cupa Mondială FIFA
Franța pare blestemată la acest Mondial! Un titular s-a accidentat și ratează restul turneului
23/11/2022 LA 07:32
Cupa Mondială FIFA
Didier Deschamps s-a hotărât în privința înlocuitorului lui Benzema! Anunțul selecționerului Franței
20/11/2022 LA 11:22