Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Premier League adoptă măsuri de urgență după numărul record de cazuri Covid

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 14/12/2021 la 17:08 GMT+2

Premier League a confirmat 42 de cazuri noi de Covid într-o singură săptămână, un record de îmbolnăviri într-o perioadă atât de scurtă de timp, de când testările jucătorilor au început să se efectueze, în mai 2020.

Christiano Ronaldo, «Manchester United»

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Viviana Moraru
Guvernul britanic îndeamnă populația să se vaccineze cu doza booster, varianta Omicron fiind tot mai amenințătoare. Cluburile, de asemenea, fac apel la jucătorii săi pentru a se vaccina și a împiedica o eventuală criză de cazuri Covid-19, care le-ar da bulversa complet programul de desfășurare a partidelor.
Premier League a revenit la măsuri de urgență după ce cluburile au confirmat tot mai multe cazuri. "Siguranța tuturor este o prioritate, iar Premier League ia toate măsurile de precauție în contextul recentei creșteri a cazurilor de COVID-19 în întreaga țară. Liga a revenit la măsurile de urgență și va crește frecvența testării în rândul jucătorilor și membrilor staff-urilor tehnice", declară oficialii celor de la Premier League într-un comunicat.
Premier League Today

Creșterea cazurilor de Covid-19 duce la amânarea mai multor partide

Tottenham a fost lovită din plin în această perioadă, având două partide amânate, atât în campionat, cu Brighton, cât și în Conference League, cu francezii de la Rennes. Spurs au raportat, ca testați pozitiv, numai puțin de 8 jucători și 5 membrii ai staff-ului.
Între timp, partida lui Manchester United cu Brentford de marți seara a fost amânată, după ce"diavolii roșii" și-au încheiat antrenamentele din cauza amenințării Covid-19.
"S-a luat decizia de a amâna activitatea primei echipe la baza de pregătire de la Carrington, timp de 24 de ore, pentru a contribui la minimizarea riscului de infecție suplimentară. Având în vedere întreruperea antrenamentelor, precum și prioritatea stării de sănătate a jucătorilor și a staff-ului, clubul a solicitat ca partida să fie reprogramată", declară Manchester United într-un comunicat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo