Articol scris de Viviana Moraru
Guvernul britanic îndeamnă populația să se vaccineze cu doza booster, varianta Omicron fiind tot mai amenințătoare. Cluburile, de asemenea, fac apel la jucătorii săi pentru a se vaccina și a împiedica o eventuală criză de cazuri Covid-19, care le-ar da bulversa complet programul de desfășurare a partidelor.
JOHN TERRY CREDE CĂ BAYERN MUNCHEN ESTE PRINCIPALA AMENINȚARE ÎN CHAMPIONS LEAGUE PENTRU ECHIPELE DE TOP 3 DIN ANGLIA
Premier League
Care transfer a fost cel mai inspirat? Analiza vedetelor Jota, Sancho, Grealish și Lukaku
ACUM 2 MINUTE
Premier League a revenit la măsuri de urgență după ce cluburile au confirmat tot mai multe cazuri. "Siguranța tuturor este o prioritate, iar Premier League ia toate măsurile de precauție în contextul recentei creșteri a cazurilor de COVID-19 în întreaga țară. Liga a revenit la măsurile de urgență și va crește frecvența testării în rândul jucătorilor și membrilor staff-urilor tehnice", declară oficialii celor de la Premier League într-un comunicat.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg

Creșterea cazurilor de Covid-19 duce la amânarea mai multor partide

Tottenham a fost lovită din plin în această perioadă, având două partide amânate, atât în campionat, cu Brighton, cât și în Conference League, cu francezii de la Rennes. Spurs au raportat, ca testați pozitiv, numai puțin de 8 jucători și 5 membrii ai staff-ului.
Între timp, partida lui Manchester United cu Brentford de marți seara a fost amânată, după ce"diavolii roșii" și-au încheiat antrenamentele din cauza amenințării Covid-19.
"S-a luat decizia de a amâna activitatea primei echipe la baza de pregătire de la Carrington, timp de 24 de ore, pentru a contribui la minimizarea riscului de infecție suplimentară. Având în vedere întreruperea antrenamentelor, precum și prioritatea stării de sănătate a jucătorilor și a staff-ului, clubul a solicitat ca partida să fie reprogramată", declară Manchester United într-un comunicat.
Premier League
Tottenham a "intrat în panică". Antonio Conte s-a înfuriat, iar acum vrea un jucător de la Juventus
ACUM 2 ORE
Premier League
Șeicii de la Newcastle au pus ochii pe încă un jucător de la Atletico Madrid! Reacția lui Simeone
ACUM 2 ORE