În această vară, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi și Antoine Griezmann și-au schimbat echipele. PSG a făcut unele dintre cele mai tari transferuri, aducându-i liberi de contract, pe lângă Messi, pe Ramos, Wijnaldum și Donnarumma, în timp ce Manchester City a plătit cea mai mare sumă din această perioadă de mercato, aducându-l pe Jack Grealish de la Aston Villa pentru 117,5 milioane de euro.
În urma transferurilor din aceste ultime luni, topul campionatelor cu cele mai mari salarii plătite s-a modificat. Potrivit The Athletic, în Premier League se plătesc anual salarii în valoare de două miliarde de euro, campionatul Angliei fiind lider în clasament, urmat de Serie A și La Liga. Acestea sunt singurele campionate din lume unde se plătesc salarii de peste un miliard de euro.
https://i.eurosport.com/2021/09/03/3212335.png
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM 3 ORE

Messi, lider în topul celor mai bine plătiți fotbaliști din lume

În ceea ce privește clasamentul fotbaliștilor cu cele mai mari salarii din lume, Lionel Messi este pe primul loc, cu un venit anual de 53,7 milioane de euro, fiind urmat în top de coechipierul său de la PSG, Neymar, care câștigă 34 de milioane de euro pe an.
Potrivit unui clasament realizat de cei la Marca la finalul perioadei de mercato, Ronaldo va primi de la United 21,6 milioane de euro pe sezon, la fel cât câștigă și De Bruyne la Manchester City, în timp ce Griezmann l-a egalat pe Suarez, cu un salariu de 32 de milioane de euro.
https://i.eurosport.com/2021/09/03/3212336.png
Ligue 1
Cum a fost surprins Messi pe bancă, după ce a fost schimbat și a refuzat să dea mâna cu Pochettino
ACUM 3 ORE
Liga
Laporta visează la o Barcelona "extraterestră" de sezonul viitor. Cum ar putea arăta echipa
ACUM 4 ORE