Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Premier League sau Champions League? Ce trofeu vrea Kevin De Bruyne să câștige mai mult

Alex Masgras

Publicat 06/03/2022 la 11:57 GMT+2

Kevin De Bruyne, mijlocașul celor de la Manchester City, a declarat că preferă să câștige un nou titlu în Premier League, decât să câștige pentru prima oară trofeul UEFA Champions League.

Kevin De Bruyne von Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Kevin De Bruyne preferă să câștige un nou titlu în Premier League, decât să se impună în UEFA Champions League. Mijlocașul "cetățenilor" este de părere că titlurile din întrecerile interne arată constanța jucătorilor, spre deosebire de ce se întâmplă în competiția continentală a celor de la UEFA.
În acest moment, Manchester City este pe primul loc în Premier League și este ca și calificată în sferturile UEFA Champions League, după victoria de la Lisabona cu 5-0, contra lui Sporting. Cu toate acestea, dacă ar trebui să aleagă, De Bruyne ar alege titlul din Anglia:
"Dacă ar fi să aleg, aș alege Premier League. Îți arată constanța unui jucător și ce trebuie să faci în timpul unui sezon. În Champions League, trebuie să fii bun în anumite momente, e mai mult o loterie, comparând cu campionatul, care are mai multe meciuri.
Kevin De Bruyne erzielt den Treffer des Tages
Ce înseamnă moștenirea unui jucător? Ar fi realizările mele personale mai mari dacă am fi câștigat Champions League sezonul trecut? Pentru mine, ca jucător, nu. Sunt atâtea legende care nu au câștigat Champions League. La finalul carierei, nu mă voi uita în urmă să văd ce nu am câștigat.
Știu că vrei să câștigi cât mai multe, dar un trofeu în plus nu îți definește cariera. Când ești sportiv, atunci când pierzi, te doare. Dar cred că e bine să ai și astfel de momente. Nu poți avea o viață în care totul merge bine tot timpul", a declarat De Bruyne, potrivit Daily Mail.
Citește și:

Manchester City se pregătește de derby-ul cu Manchester United

În această seară, de la ora 18:30, Manchester City va primi vizita rivalei din oraș, Manchester United. Echipa lui Pep Guardiola se află pe primul loc în Premier League, cu 66 de puncte, în timp ce United este pe locul 4, cu 47 de puncte.
Dacă City se luptă la titlu cu Liverpool, echipa care se află la doar 3 puncte distanță și are un meci mai puțin disputat, echipa antrenată de interimarul Ralf Rangnick se află într-o luptă extrem de complicată pentru a încheia pe locul 4. United are o misiune extrem de dificilă, luptând pentru ultima poziție care duce în UEFA Champions League cu West Ham, Arsenal și Tottenham, în condițiile în care traversează o perioadă dificilă, cu rezultate care variază.
Manchester City-Manchester United este în direct de la ora 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Program Premier League, 5-7 martie
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo